• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

THY'ye şimdi de en iyi pazarlama ödülü

THY'ye şimdi de  en iyi pazarlama ödülü
Son üç yıldır Skytrax tarafından "Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları, “The Airline Strategy Awards 2013”de Pazarlama kategorisi ödülünün sahibi oldu.
Son üç yıldır Skytrax tarafından "Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları, “The Airline Strategy Awards 2013”de Pazarlama kategorisi ödülünün sahibi oldu.
 
Dünya genelinde havacılık sektörüne ait üst düzey toplantı salonlarında önde gelen aylık konu başlığı olan Airline Business, havacılık ve uzay sanayi ile ilgili online haber ve bilgi sitesi Flightglobal’ın ve aynı zamanda Flight International, Flightglobal Pro, flightglobal.com’un önemli bir parçası.
 
Geçtiğimiz yıllarda, Etihad Airways, Lufthansa, Jetblue Airways, Air New Zealand ve Virgin Australia gibi önemli havayolu şirketlerinin layık görüldüğü bu yıl ki Pazarlama kategorisi ödülü, geçtiğimiz Pazar gecesi, Londra Honourable Society of Lincoln’s Inn’de düzenlenen ödül töreninde, Tampa International Airport Genel Müdürü Joe Lopano tarafından, Türk Hava Yolları Genel Müdür’ü Temel Kotil’e takdim edildi.
 
Airline Business Editörü Max Kingsley-Jones, “Havayolu şirketlerinin zorlu ekonomik süreçler ve yüksek yakıt fiyatları arasında rekabet etmeleri sebebiyle güçlü bir liderlik vasfı, başarılı olanlarda oldukça önemli ve ayırt edici bir özellik. Bu bağlamda, The Airline Strategy Awards, son 12 yıldır liderlik katında sektörün en iyilerini takdir etmekte, tıpkı bu yılın alanlarında öncü kazananlarında görüldüğü gibi.” ifadelerini kullandı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim