• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Ticaret Borsası'ndan Thy'ye teşekkür

Ticaret Borsası'ndan Thy'ye teşekkür
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, 'İç ve dış hatalarda 200 noktada uçuş yapan THY’de iç piyasa tüketimini artırmak için, kayısımız biri siyah biri sarı olmak üzere tüm yolculara hediye edilecektir.

 

Bu da doğrudan tüm Malatya halkını ve ekonomisini ilgilendiriyor" dedi.
 
İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri'ne katılan Mehmet Kalaycıoğlu, "Malatya Tanıtım Günleri için İstanbul’da bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kayısımız için Türk Hava Yolları (THY) ile ön mutabakatımız yapıldı. İç ve dış hatalarda 200 noktada uçuş yapan THY’de iç piyasa tüketimini artırmak için, kayısımız biri siyah biri sarı olmak üzere tüm yolculara hediye edilecektir. Bu da doğrudan tüm Malatya halkını ve ekonomisini ilgilendiriyor. Bu anlaşmanın yapılması için Milletvekilimiz Öznur Çalık’ın çok büyük gayretleri oldu. 
 
Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı çalışmayı bundan sonra karayolu ve tren yollarında da yapabilirsek, iç tüketimi epey bir artırmış olacağız. Ben her zaman söylüyorum bizim reklam ve tanıtım sıkıntımız yok. Sadece iç piyasada yüzde 35 ile 40 oranında tüketimi sağlarsak, yurt dışında bile sorunumuz kalmaz. Bu vesileyle THY Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Topçu beye çok teşekkür ederim. Bu bizim için çok çok iyi oldu. Malatya ekonomisine, Malatya çiftçisine, üreticisine hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim