• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ticaretin yakışıklısı Fiorino yenilendi

Ticaretin yakışıklısı Fiorino yenilendi
Tofaş fabrikasında üretilen ve hafif ticari araç segmentinde yeni bir sayfa açan Fiat Fiorino 2015 model yılı yenilikleriyle birlikte Fiat bayilerindeki yerini aldı.

2015 model yılı yenilikleriyle daha teknolojik bir yapıya kavuşan Fiat Fiorino, hem sınıfındaki tek dizel otomatik seçeneğiyle dikkat çekiyor hem de 1.3 litre 95 HP’lik dizel motoru sayesinde daha fazla performans ve ideal yakıt tüketimi dengesi sağlıyor. Zengin donanım paketleriyle tercih edilebilen Fiat Fiorino’ya 39.470 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden “Fiorino”2015 model yılı yenilikleriyle Fiat bayilerindeki yerini aldı. 2015 model yılı yenilikleriyle daha üstün teknik özelliklere kavuşan, Cargo, Combimix ve Combi gövde tiplerine sahip Fiat Fiorino, kompakt görünümünün altında sunduğu 2,8 m3’e varan yük hacmi ve kullanım özellikleriyle göz dolduruyor. 2015 model Fiat Fiorino’ya Pop, Safeline, Emotion ve Premio gibi farklı ve otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle, 39 bin 470 bin TL’den başlayan kampanyalı peşin fiyatla sahip olunabiliyor. Mart ayı boyunca Fiat Fiorino satın almak isteyen tüketicilere ayrıca Fiat Finans kanalıyla “%0 faizli 24 bin TL 24 Ay Vadeli” kredi kullanma imkânı içeren avantajlar sunuluyor.

Yeni versyion: Premio

2015 model yılıyla birlikte Fiat Fiorino ürün gamı yeni Premio versiyonuyla zenginleşti. Fiorino’nun en önemli yeniliklerinin başında 5” dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, bluetooth telefon bağlantısı ve entegre navigasyon geliyor. Yeni Fiorino Premio tüm bu teknolojik özellikleri, yeni koltuk döşemeleri, ön ve arka tampon korumaları, yeni 16’’ alaşım jantları ile süslerken standart olarak sunduğu elektronik stabilite programı (ESP), yokuş kalkış desteği ve çekiş kontrol sistemi (ASR) ile güvenlikten ödün vermiyor. Fiat Fiorino Premio, yenilenen iç ve dış tasarımında kullanılan yüksek kaliteli malzemeleriyle de fark yaratıyor.

Yenilenen şık iç ve dış tasarım detayları, parlak siyah görünümüyle “Piano Black” öğeler barındıran 16” alaşım jantlar ve vites üzeri kırmızı dikiş döşemelerle sunulan Fiat Fiorino, yan koruma çıtalarından kapıkollarına, tavan raylarından dikiz aynalarına kadar, yüksek kaliteyi, şıklığı ve dinamizmi bir arada sunuyor. 2015 model Fiat Fiorino’nun, daha fazla performans ve ideal yakıt tüketimi dengesi sağlayan 1.3 litre 95 HP’lik dizel motoru ortalama 4,3 lt/100 km yakıt tüketim değeri sunuyor. 

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim