• BIST 9566.84
  • Altın 2489.382
  • Dolar 32.5352
  • Euro 34.862
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

TIR, metrobüs duraklarına daldı

TIR, metrobüs duraklarına daldı
D-100 karayolunda kontrolden çıkan TIR, metrobüs duraklarına girdi. Kazada TIR sürücüsü ağır yaralandı. TIR, yolu kapattığı için metrobüsler uzun süre sefer yapamadı.

TIR, metrobüs durağına daldı

D-100 karayolunda kontrolden çıkan TIR, metrobüs duraklarına girdi. Kazada TIR sürücüsü ağır yaralandı. TIR, yolu kapattığı için metrobüsler uzun süre sefer yapamadı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet İlker'in (36) kullandığı 34 YKC 42 plakalı TIR, D-100 karayolu Avcılar istikametinde ilerlerken kontrolden çıktı. TIR, Zeytinburnu metrobüs durağına daldı. Durağın bir kısmı TIR'ın çarpması ile paramparça oldu. TIR sürücüsü ağır yaralandı. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan sürücü, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sırasında durakta kimsenin olmaması sebebiyle büyük bir facia ucuz atlatıldı.

Kaza sonrası metrobüs seferleri uzun süre yapılamadı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası TIR yoldan kaldırıldıktan sonra seferlere devam edilebildi.

Bu arada, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ndeki etkinlikten evlerine dönmekte olan çok sayıda öğrenci de yolda kaldı. Öğrenciler, kazanın metrobüs durağa gelmeden birkaç saniye önce meydana geldiğini anlatarak, "Metrobüs durağa gelmiş olsaydı kazanın bilançosu daha ağır olabilirdi" diye konuştu.

Bu kazanın yanısıra TEM otoyolunda yaşanan kazanın etkisiyle İstanbul trafiği felç oldu. Sabah saatlerinde işlerine yetişmeye çalışan İstanbullular sıkıntılı anlar yaşadılar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim