• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

TIR şoförleri UND Seyahat Sağlık'a emanet

TIR şoförleri UND Seyahat Sağlık'a emanet
Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) işbirliği ile UND üyelerine özel, iki alternatifli seyahat süreli vize sigortasında, sağlık konusunda geniş teminatlar sunuluyor.

Yurtdışına giden TIR şoförlerinin riskleri ‘işinden, dişine kadar’ “ UND Seyahat Sağlık” a emanet

Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) işbirliği ile UND üyelerine özel, iki alternatifli seyahat süreli vize sigortasında, sağlık konusunda geniş teminatlar sunuluyor. “İşinden, dişine kadar” sloganı ve geniş teminatlarıyla en uygun fiyatlı poliçe olma özelliğini taşıyan “UND Seyahat Sağlık”, şoförüne değer veren nakliyat firmalarının hizmetine sunuldu.

Sigorta sektörünün deneyimli markası Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 6 Eylül 2010 tarihinde UND'nin üyelerinin seyahat sigorta ihtiyaçlarına cevap verebilmek için işbirliği sözleşmesine imza attılar.

UND üyelerine özel olarak sunulan “UND Seyahat Sağlık”, sigortalıya yurtdışına çıkışlarda, benzer sigortalarda 30.000 Euro olan toplam teminatı, 6 ay süreli poliçelerde 150.000 Euro ve 12 ay süreli poliçelerde ise 250.000 Euro olarak sunuyor. Bununla birlikte poliçelerde yurt dışına her bir çıkışta seyahat süreleri için azami 75 ve 90 günlük alternatifler sunuluyor.

“Özel hayat” riskleri de kapsamda

“UND Seyahat Sağlık”, sigortalının mesleki faaliyeti dışında kalan özel hayatı sırasında oluşacak kişisel sorumluluk risklerini de teminat altına alıyor. Sigortalıya seyahatle ilgili uyarı ve güvenlik bildirileri, sigortalıya ulaşılamadığı durumlarda radyoda kişisel mesaj yayınlanması, programda değişiklik olması durumunda veya acil durumlarda üçüncü kişilere haber verilmesini sağlayan teknik asistans hizmetleri de veriliyor. Kaza sonucu oluşan tıbbi tedavi hizmetlerinde de sigortalının yanında olan poliçe, ameliyatlar dahil olmak üzere yatarak ve ayakta tedavilerde, ilaçlar ve bandajlarda hatta yine kaza sonucu diş tedavisinde de hizmet veriyor. Bu süreçte sigortalının hiçbir ödeme yapmasına gerek kalmıyor.

Doğru teminat, doğru fiyat

Geniş teminatlarla 6 ay ve 12 ay süreli olmak üzere iki alternatifle sunulan poliçenin primleri ise şöyle; 75 günlük çıkışlarda 6 ay süreli alternatifte 22 Euro ve 12 ay süreli alternatifte 39 Euro; 90 günlük çıkışlarda 6 ay süreli alternatifte 25 Euro ve 12 ay süreli alternatifte 44 Euro.

“Her bir olayda 50,000 Euro’ya kadar teminat veriyoruz”

“UND Seyahat Sağlık” ürününde teminatların geniş kapsamlı olduğunu ifade eden Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi “Bu poliçede 30.000 Euro olan teminatlar 250.000 Euro’ya çıkarıldı.

“UND Seyahat Sağlık” sigortasının bu kadar geniş teminatla piyasanın en ucuz poliçesi olduğunu söyleyebilirim. “UND Seyahat Sağlık” poliçesi satın alındığında verilen şoför kartlarında, asistans hizmetlerine ulaşılabilecek telefon numarası ile sigortalılara büyük avantajlar sağlanıyor. Telefonları Türkçe cevaplayan çağrı merkezleri, sigortalılarımıza 7 gün 24 saat her konuda hizmet veriyor.

“UND Seyahat Sağlık” poliçesini tercih etmiş şoförlerimiz, aynı zamanda “Yol arkadaşı” da kazanmış olacak.” Sigortalıların yurtdışında karşılaşacağı olaylar sırasında para ve fatura ile ilişkisi olmamasının da sigortalılar için büyük avantaj olduğunu dile getiren Çelebi “Şoförüne değer veren nakliyat firmaları “UND Seyahat Sağlık” sigortasını tercih etmeli” diyor.

Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü; “Her bir olayda 50.000 Euro’ya varan teminatlar sunuyoruz. 6 ay süreli poliçelerde toplam limit 150.000 Euro ve 12 ay süreli poliçelerde toplam limit 250.000 Euro’dur.” Tıbbi ve teknik asistansın dahil olduğu poliçe kapsamında yer alan teminatlar ise şöyle; Tıbbi Tedavi, Geri Dönüş/Tıbbi Nakil, Cenazenin Yurda Getirilmesi 50.000 Euro, Kefalet için avans ödemesi 10.000 Euro. Bireysel Sorumluluk 20.000 Euro.

“Sigortalıyı yurtdışına çıkış sürelerinde serbest bırakıyoruz”

Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi; “UND Seyahat Sağlık” poliçesinin özelliği turistik poliçe olmaması. Biz her yurtdışına çıkışa 75 ya da 90 gün geçerlilik süresi sağlıyoruz. Avantajı ise sigortalının istediği kadar çıkış yapabilmesi. Poliçe her bir çıkışa 75 gün hak veriyor, bu da şoförün daha uzun süreli kalmasını sağlıyor, mal beklemek zorunda kalınan durumlarda olduğu gibi... Biz sigortalıyı seçilen poliçeye göre 6 ay süre içerisinde 120 gün ve 12 ay süre içerisinde 240 gün olarak teminat vereceğimiz gün sayısında kısıtlıyoruz. Ama yurtdışına çıkış sayısında kısıtlamıyoruz. Örneğin sigortalı 240 gün sınırlı poliçede bir çıkışında 10 gün kalıp dönmüş olabilir, böylelikle 230 gün hakkı kalmış olur. Diğer bir çıkışında 25 gün kalıp dönmüş olabilir, böylelikle 205 gün hakkı kalmış olur.” dedi.

tel : 0216 571 1 571 | web : www.evrimsigorta.com.tr

Evrim Sigorta: 25 yıllık deneyim

25 yıl önce kurulan ve merkezi İstanbul'da olan firma, eğitim odaklı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Türkiye sigorta sektörünün lider acentelerinden biri olan Evrim Sigorta, 17 çalışanı, 11 bin 415 sigortalısıyla, tüm branşlarda hizmet veren, sürekli kârlı ve büyüme kaydeden bir sigorta acentesi. Evrim Sigorta günümüz gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedefleyerek, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile hizmeti ve kaliteyi yaymayı sosyal sorumluluk olarak kabul ediyor. Geçmişten gelen sigortacılık kavramını evrimleşen yönetim anlayışı ve ilerleyen teknoloji ile birleştirerek alanında lider olmayı başaran şirket, geçmişin deneyimleri ile geleceğe bakıyor.
Satış öncesi ve satış sonrası hizmette her zaman müşterinin yanında olmayı en temel ilkesi olarak kabul eden Evrim Sigorta’nın, daima ulaşılabilir olmak, yenilikçi ve öncü olmak, teknolojisiyle güven sağlamak, müşteri ve çalışanlara eğitim desteği sunmak da hedefleri arasında bulunuyor. Evrim Sigorta, Türkiye ve dünyanın en büyük sigorta şirketleri arasında yer alan; Ergo, Ergo Emeklilik ve Hayat, Anadolu Sigorta, Allianz, Allianz Emeklilik, Groupama Sigorta, HDI, AXA Sigorta, Güneş Sigorta’nın acenteliklerini yürütüyor.
7/24 telefon desteği ile dünyanın herhangi bir yerinden anında destek alınabilen Evrim Sigorta'nın hızlı ekspertiz hizmeti kapsamında servise giden araçlar, bir iki saat içerisinde ekspertizi yapılarak tamire alınıyor. Şoförlere kartvizit niteliğinde birer bilgi kartı veren Evrim Sigorta ayrıca; hasarlar, ödeme bilgileri ve eksik evraklar konusunda müşteriyi SMS ile bilgilendirerek, müşterinin hasarlar üzerindeki kontrolünü sağlıyor.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim