• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

TIRSAN 2012 yılını lider tamamladı

TIRSAN 2012 yılını lider tamamladı
Türkiye’de 35 yıldır treyler üreticiliği yapan TIRSAN, 2012 yılını da tüm hedeflerini gerçekleştirme gururu ile tamamladı. 1 Aralık 2011 – 30 Kasım 2012 tarihleri arasında toplam 7.450 adet treyler satışı ile TIRSAN, 2012 yılında da lider.

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘Üretimden satışa, satış sonrası hizmetlerden yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımıza kadar her alanda tüm hedeflerimize ulaştık.Türkiye’nin 81 iline satış yaptık, her yolda ve her tip taşımacılıkta müşterilerimizin birinci tercihi olduk. 35 yıldır olduğu gibi 2012 yılını da lider olarak tamamlıyoruz. Tüm TIRSAN dostlarına gönülden teşekkür ederiz’ dedi.

‘Sürekli Gelişim 2012’de de Devam Etti’
 
2012 yılı da önceki yıllar gibi müşterilerimize daha kaliteli ürünler ve hizmetler sunabilmek amacıyla sürekli gelişim içinde geçti’ diyerek sözlerine devam eden Nuhoğlu ‘Türkiye çapında 47 satış sonrası hizmet noktasına ulaştık. Tüm treyler ürün gruplarımızda garanti süremizi 2 yıla çıkardık. Her durumda ve her yolda verdiğimiz servis hizmeti ile müşterilerimizden hep tam not aldık’ dedi.
 
35.yılda da sektöre değer katan projeler ile müşterilerine yenilikler sunmaya devam ettiklerini belirten Çetin Nuhoğlu ‘Ağır ticari araç sektöründe operasyonel filo kiralama ve 2.el çekici ve treyler alım ve satımı yapan FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş. şirketini kurduk. Tırsan Finans hizmetimiz ile müşterilerimizi en uygun finansman yöntemleriyle buluşturmaya devam ediyoruz’ dedi.
 
TIRSAN Ar-Ge Merkezinin müşterileri ihtiyaçları doğrultusunda Kässbohrer Lowbed, Kässbohrer Yatay Silobas ve Frigo araçlarında geliştirmeler yaptığını vurgulayan Nuhoğlu ‘10 yıl paslanmazlık garantisi verdiğimiz yeni kataforez teknolojimiz ile artık rekabette bir adım daha öndeyiz’ dedi.
 
‘Yurtdışında Büyümeye Devam Ediyoruz’ 
 
Uluslararası pazarlarda 2012 yılında elde ettiğimiz gelişim 2013 ve sonrasında yapacaklarımızın göstergesidir diyen Çetin Nuhoğlu ‘Asırlık Kässbohrer ve Talson markalarımızla katıldığımız IAA fuarı, yurtdışı satış sonrası hizmetler ağımızın genişlemesi, Rusya’da ithal lowbed grubunda pazar lideri olmamız ve son olarak Rusya’da Tula bölgesinde Yasnogorsk şehrinde faaliyete geçen fabrikamız ile yurtdışında da büyümeye devam ediyoruz’ dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim