• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

TIRSAN, 546 adet teslimatla rekor kıracak

TIRSAN, 546 adet teslimatla rekor kıracak
İlk teslimat Karadeniz Nakliyat’a toplam 30 adet DAF ve TIRSAN olmak üzere şirket, Aralık ayında 546 adetlik araç teslimatıyla 33 yıllık tarihi rekora imza atmaya hazırlanıyor.

TIRSAN bu ay 546 adetlik teslimatla tarihi rekor kıracak

İlk teslimat Karadeniz Nakliyat’a toplam 30 adet DAF ve TIRSAN olmak üzere şirket, Aralık ayında 546 adetlik araç teslimatıyla 33 yıllık tarihi rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN, Aralık ayında 546 adetlik araç teslimatıyla 33 yıllık tarihi rekora imza atmaya hazırlanıyor. Aralık ayında ilk teslimatı ise Karadeniz Nakliyat’a 15 adet DAF FT CF 85.60 Low Deck çekici ve 15 adet TIRSAN mega semi treyler olarak gerçekleştirdi. Samandıra tesislerinde düzenlenen teslimat törenine katılan TIRSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TIRSAN’ın Aralık ayında 33 yıllık tarihi boyunca teslimat rekoru kıracağını vurgulayarak, “TIRSAN Treyler olarak Aralık ayında 546 adetlik araç teslimatı gerçekleştireceğiz. Bu tarihi bir rekordur” dedi.

Karadeniz Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sandıkçı, TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan toplam 30 adet aracını teslim aldı.

“Teslimatta 546 adetle tarihi rekor kırıyoruz “

Türkiye’nin 33 yıldır lider treyler üreticisi TIRSAN’ın Aralık ayında 546 adetlik teslimat gerçekleştirerek bir rekora imza attığını kaydeden Nuhoğlu, “Karadeniz Nakliyat’a bugün 15’i DAF ve 15’i TIRSAN olmak üzere toplam 30 adetlik araç teslimatı gerçekleştiriyoruz. Karadeniz Nakliyat başta olmak üzere TIRSAN markasına güven duyan tüm nakliyeci dostlarıma teşekkür ediyorum. 2011 yılında yeni ürünlerimizi piyasaya sürerek dostlarımızın bize duyduğu güveni daha da artırmayı hedefliyoruz. 2011’de aylık 500 adet seviyesinde araç teslimatı gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

“Karadeniz Nakliyat’ın tercihi her zaman TIRSAN”

Trabzon merkezli Karadeniz Uluslararası Nakliyat’ın semi-treylerde tercihinin hep TIRSAN’dan yana olduğunu söyleyen Karadeniz Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sandıkçı ise TIRSAN’ı tercih etmelerinde en önemli nedenin markaya duydukları güven olduğuna dikkat çekerek, “DAF ve TIRSAN markalarına ürettikleri ürün nedeniyle büyük bir güven duyuyoruz. Filomuzda 26 adet DAF bulunuyor. Treylerde ise bugüne kadar hep TIRSAN’ı tercih ettik” diye konuştu.

“Karadeniz Uluslararası Nakliyat hakkında”

Karadeniz Uluslararası Nakliyat, 14 yıllık geçmişe sahip ve kurulduğu günden ağırlıklı olarak kuru gıda ve inşaat malzemeleri taşımacılığında öncü şirketler arasında yer alıyor. Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Ortadoğu, Uzakdoğu, Yakın Doğu ve Afganistan’a taşıma gerçekleştiren Karadeniz Nakliyat’ın merkezi Trabzon’da bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim