• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Tırsan, Kässbohrer ile Bauma'da yerini aldı

Tırsan, Kässbohrer ile Bauma'da yerini aldı
Tırsan, Kässbohrer markası ile dünyanın en büyük inşaat fuarı Bauma 2013’de N721/4 standında müşterileri ile buluşuyor ürün geliştirmelerindeki son yeniliklerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

 

Kurulduğu 1893 yılından bu yana Kässbohrer, müşterilerini için taşımacılık çözümlerini sunuyor. Müşterilerini inovatif mühendislik çözümleri ile buluşturuyor. 2002 yılında TIRSAN Treyler A.Ş. bünyesine katılan Kässbohrer’in tank ve silo grubu ürünlerinin tasarımı, geliştirmesi ve üretimi aynı felsefeyle devam ediyor.
 
Kässbohrer Bauma 2013 fuar standında sergilediği K.SSK 40 Damperli Silobas ve K.SPL Hafif Platform ürünlerindeki geliştirmelerinin yanında SLH serisi olarak adlandırdığı yeni Low-bed serisini de ilk defa müşterilerinin beğenisine sunuyor.
 
SLH serisi Low-bed’lerde sergilenen yeni uzaktan kumanda edilebilen hidrolik dümenlenebilir dingiller Kässbohrer Ar-Ge mühendisleri tarafından müşteri ihtiyaçları analiz edilerek geliştirildi ve manevra kabiliyetini güçlendirerek operasyonel mükemmelliğe ulaşılmasını sağlıyor. Kässbohrer yeni SLH serisi üç dingilden beş dingile kadar üç farklı modelde sunulmaktadır ve ağırlığı 74 tona kadar çıkıyor.
 
1953 yılında bir hidrolik damper sistemli silobası üreten Kässbohrer, 40 mᶟ’den  90 mᶟ’e kadar damperli silobas üretebilen birkaç treyler üreticisinden biridir. 5 bin 500 kg boş ağırlıktan başlayan Kässbohrer Damperli Silobas ürün geliştirmeleri, en zorlu çalışma koşullarında sürekli performans testlerine tabi tutularak tamamlandı. Bauma fuarında sergilenen damperli silobas elektro polisajlı, hava karışım bataryası, boşaltma konisi, yürüme yolu ve korkuluk özelliklerine de sahip bulunuyor.
 
Kässbohrer Hafif Platform; hafif inşaat malzemelerinin, plastik, metal, ısı yalıtım plakaları, köpük ve gaz beton yapı bloklarının taşınması için “doğru tercih” diye kaydediliyor. Bauma Kässbohrer standında sergilenen hafif platformun semi-treylerler gelişmiş güvenlik donanımları ile dikkat çektiği bildirildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim