• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

TIRSAN, Rusya CTT 2013 Fuarı’nda

TIRSAN, Rusya CTT 2013 Fuarı’nda
TIRSAN, Kässbohrer markası ile Rusya’nın en büyük inşaat ekipmanları ve teknolojileri fuarı olan CTT’2013’te, 14-381 nolu standında yerini aldı.

Rusya pazarına özel geliştirilen araçlarını sergilediği fuar Kässbohrer için lowbed segmentinde pazar lideri olması nedeniyle ayrı bir öneme sahiptir. Tırsan, global treyler üreticisi olarak farklı pazarlarda edindiği bilgi ve tecrübe sayesinde yerel pazarlarda müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz edebilme, farklı ülkelerin yol ve çalışma koşullarını anlayarak buna uygun araçlar geliştirmekte ve müşterilerine sunmaktadır. Rusya pazarında elde ettiği başarı bu yaklaşımın bir sonucudur.

Kässbohrer CTT’2013 fuar standında; K.SSK 35 Silobas, K.SPL Hafif Platform ve Rusya inşaat sektörü için özel olarak geliştirdiği 4 dingilli sabit uzun platformlu lowbed’i K.SLP 4’ü sergilemektedir. Sürekli ürün geliştirmeleri ve müşteri ihtiyaçlarına odaklanarak yapılan araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda üretilen K.SLP 4 lowbed, 2 asfalt makinesini aynı anda taşıyabilecek teknik donanıma sahip, etkin ve güvenilir ağır yük taşıyıcı treylerdir. Özel tasarımı sayesinde hacimli ağır yüklerin taşınmasında tek seferde daha fazla yükleme yapılabilmesini sağlamaktadır. K.SLP 4, tek seferde daha fazla yükleme yapılarak zaman ve yakıt tasarrufu avantajı sağlaması nedeniyle öncelikle tercih edilmektedir.
 
Kässbohrer Hafif Platform; hafif inşaat malzemelerinin, plastik, metal, ısı yalıtım plakaları, köpük ve gaz beton yapı bloklarının taşınması için en doğru tercihdir. CTT’2013 fuarında Kässbohrer standında sergilenen hafif platform semi-treylerler gelişmiş güvenlik donanımları ile dikkat çekmektedir. K.SSL 35 Silobas; hafifliği ve yüksek taşıma kapasitesi ile ön plana çıkmaktadır. Boşaltım konisinde bulunan özel akışkanlaştırıcı sistem sayesinde, hızlı ve tam boşaltım yaparak operasyonların kısa sürede tamamlanmasını sağlamakta ve verimliliği arttırmaktadır. Çimento ve benzeri inşaat malzemeleri, toz yada granül halindeki plastik ham maddeler ve gıda taşımacılığında kullanılan K.SSL 35 Silobas farklı sektörler için tam çözüm ortağıdır.
 
tirsan_550.20130607181204.jpg
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim