• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

TIRSAN, Rusya'daki başarılarını müşterileri ile kutladı

TIRSAN, Rusya'daki başarılarını müşterileri ile kutladı
TIRSAN, Kässbohrer markası ile katıldığı CTT’2014 fuarında Rusya pazarında elde ettiği başarılarını müşterileri ile kutladı.

Müşteri ihtiyaçlarına odaklı çözümler üreterek büyüyen TIRSAN, Yeni Nesil Damper K.SKS’nin Rusya lansmanını da gerçekleştirdiği Kässbohrer standında, Rusya pazarında en çok tercih edilen 5 Dingilli Uzayabilir Low-bed semi-treyler, K.SLA 5’i de sergiledi.

Nuhoğlu: ‘2015 sonunda Rusya’da 11 milyon euro yatırım tamamlanmış olacak’

Sektör basını, müşteriler ve Kässbohrer bayilerinin katılımı ile gerçekleşen Yeni Nesil Damper lansmanında açıklamalarda bulunan TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ağırlıklı olarak, Rusya pazarındaki uzun dönemli stratejik planlarına verdikleri önemi vurguladı. Nuhoğlu ‘2009 yılında başladığımız Rusya yatırımlarımızda şimdiye kadar 5 million Euro yatırım yaptık ve 2015 yılı sonunda toplam 11 million Euro’luk yatırımı tamamlamış olacağız’ dedi.

Yeni nesil Damper’in global pazara tanıtımı

Sektör basınının katılımı ile tanıtımı yapılan Yeni Nesil Damper, Rusya’da tam not aldı. Yeni Nesil Damper, Rusya müşteri beklentilerinin, çalışma koşullarının ve iklim farklılıklarının gerektirdiği ihtiyaçların detaylı pazar araştırmaları ile belirlenmesi sonucunda geliştirildi. TIRSAN Ar-Ge Merkezinin yurtdışı pazar farklılıkları konusundaki tecrübesi sayesinde Rusya pazarı ihtiyaçlarına hızla uyarlanan Damper, TIRSAN’ın Yasnogorsk fabrikasında üretilecek olması nedeniyle de ayrı bir öneme sahip.

http://www.ulastirma.com.tr

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim