• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Tırsan temsilcileri Adapazarı'nda bir araya geldi

Tırsan temsilcileri Adapazarı'nda bir araya geldi
Tırsan’ın Kässbohrer markasının yurtdışı satış ağından 16 temsilci, 4-7 Eylül tarihleri arasında Adapazarı fabrikasını ziyaret etti.

Tırsan’ın Kässbohrer markasının yurtdışı satış ağının bileşenleri olan TGN – Hollanda, Tinsley – İngiltere, VVline – Litvanya, KTH – Almanya, Hochstaffl – Avusturya, Transfelix – Slovenya, Lamberet – İtalya, Timex – Polonya ve Turkuaz – Kazakistan’dan toplamda 16 temsilci 4-7 Eylül tarihleri arasında Adapazarı fabrikasını ziyaret etti.

Organizasyonun ilk günü ziyaretçilere sunumlar yapılarak Kässbohrer araçları hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, gerçekleştirilen fabrika gezisinde ürünler üzerinde uygulamalı eğitimler yapıldı. Yapılan sunumlarda Kässbohrer’in 130 ton kapasiteli 8 dingilli low-bed aracı K.SLH 8, intermodal taşımacılık için özel tasarlanan Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, K.SCS M, 2 dingilli uzayabilir hidrolik dümenlenir low-loader semi treyler, K.SLL 2, 60 metreküp damperli silobas semi-treyler K.SSK 60 ve ADR’li paslanmaz çelik kimyasal taşımacılığına uygun tanker K.SSC 30 anlatıldı.

IAA’DA SERGİLENECEK YENİLİKLER ANLATILDI

Kässbohrer’in 25 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 65. Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda (IAA) sergileyeceği yenilikler hakkında bayilere uygulamalı bilgiler verildi. Bu yenilikler arasında, fuarda yeniliklerin tanıtıldığı bölüm olan Innovationstage’de sergilenecek olan Fren ile Dümenleme (Steer by Brake – SBB) teknolojisinin yanı sıra, treylerin arkasındaki araçta yer alan sürücü ve yolcuların güvenliğini artırmak üzere yeni geliştirilen Enerji Sönümleyen Tampon (Rear Underrun Protection Device with Absorption Box – RUPD-AB) ile park freni, mekanik ayak, katlanır tampon ve perdeli araçlar için çatı kaldırma sistemi gibi farklı işlevlerin merkezi ve sistematik olarak dijital kontrolüne olanak sağlayan Dijital Treyler Kontrolü (Digital Trailer Control – DTC) gibi teknolojiler yer alıyor.

Etkinliğin ikinci gününde, bayilerin sipariş ve ürün yönetim platformu olan  T-Port’un kullanımı hakkında bilgilendirme yapılırken, 2015 bütçe programı da paylaşıldı. Organizasyonun üçüncü günü ise tarihi ve kültürel İstanbul gezisi ile son buldu.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim