• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

TIRSAN Treyler, bayi ağını genişletiyor

TIRSAN Treyler, bayi ağını genişletiyor
Kuruluşundan bu yana Türkiye’nin lider semi-treyler üreticisi olan TIRSAN Treyler A.Ş., Türkiye’deki bayi ve servis ağını genişletmeye devam ediyor.

Konya’da gerçekleşen açılış töreniyle DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Sonrası Servisi kapılarını açtı.

Konya ilinin Karatay ilçesinde görkemli bir törenle DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Sonrası Servisi açılışı gerçekleşti. Açılış törenine TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TIRSAN Treyler A.Ş. Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Ferda Öçmen katıldı.

Konya İl Daimi Encümeni Erol Küçükbakırcı, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’in katılımıyla gerçekleşen açılışa Konya ve diğer illerden de geniş müşteri katılımı oldu.

TIRSAN, 2010 yılını yüzde 51‘lik pazar payı ile açık ara lider kapattı

Açılışta ilk konuşmayı yapan TIRSAN Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, TIRSAN’ ın TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) üyeleri arasında yüzde 51 pazar payı ile, 2010 yılında da pazar payını arttırdığını ve liderliğini bir kere daha tescillediğini söyledi.

Çetin Nuhoğlu: ‘TIRSAN 34 Yıldır Hep En iyisini Üretti’
TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı konuşmada ‘Taşımacılıkta bu bölge çok iyi şeyler yapıyor. 1960-70’ lerde uluslararası nakliye denince akla Konya gelirdi. O sıralarda Avrupa’ya gittiğimizde bakar hep daha iyisini nasıl yapabiliriz diye araştırırdık. Bu bilinçle TIRSAN 34 yıldır hep en iyisini yaptı’ dedi.

Nuhoğlu, Avrupa’ya açılmanın farklı olduğunu gördüklerini ve bu düşünceyle 2002 yılında Almanya’ nın köklü markası Kässbohrer’i, 2003 yılında Hollandalı Talson’u ve 2007 yılında da yine Almanya’nın asırlık markası Hendricks’i TIRSAN ailesine kattıklarını ve böylece Türkiye’de üretim yapan firmaların da uluslararası boyutta başarılı olabileceklerini kanıtladıklarını belirtti.

Çetin Nuhoğlu: ‘Konya’ya şapka çıkarıyorum’

Konya’nın son 10 yılda çok geliştiğini vurgulayan Çetin Nuhoğlu, her sektörde faaliyet gösteren Konya’yı çok başarılı bulduğunu ve yapılan güzel işlerden dolayı Konya’ya şapka çıkarttığını belirttiği konuşması, katılımcıların çoşkun alkışlarıyla karşılandı.

Ortadoğu’ya olduğu kadar Avrupa’ya da yönelik büyük ölçekte işler yapılması gerektiğinin altını çizen TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “kalitemizi daha büyük ölçeklerle Avrupa’ya taşımalıyız ve ben de bunun için üzerime düşeni yapmaya hazırım” dedi.

DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. müşterilerinin yanında

DAF-TIRSAN Konya Yetkili Satış Sonrası Servisi ile servis, yedek parça ve tüm bakımlarda müşterilerinin hep yanında olacaklarını belirten Nuhoğlu, Konya’ya daha sık ziyaret gerçekleştirmeyi planladığını ve önümüzdeki dönemde Konya için neler yapabileceklerini araştırdıklarını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim