• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Tırsan’dan ABC Lojistik’e 150 Maxima Plus semi treyler

Tırsan’dan ABC Lojistik’e 150 Maxima Plus semi treyler
Tırsan, ABC Lojistik’e 150 tren yüklemeli Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treylerleri teslim etti.


ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Tırsan markasını öncelikle tercih etme nedenlerimiz treylerlerin sağlamlığı, Tırsan’ın sektörün lideri olması ve marka güvenirliğidir” dedi. 

Bilen, “Ayrıca, treylerlerin şasisi ve tüm kaynaklı komponentlerinin paslanmaya karşı olarak kataforez kaplı olması sayesinde araçlarımız 10 yıl paslanmazlık garantisi altında, buda bizim için büyük avantaj” sözleriyle Tırsan treylerlerin uzun vadedeki performansına vurgu yaptı.

Ergun Bilen, sözlerine “Firmamız özellikle tren ve deniz yolu ile taşımacılık yapmaktadır, filomuzda önceden bulunan ve buna ek olarak yeni alımını yapmış olduğumuz intermodal taşımacılığa uygun Tırsan treylerler sayesinde hem zamandan hem maliyetten tasarruf ediyoruz. Öte yandan DAF- Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı, satış sonrası hızlı ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak vermiş olduğu hizmetler bizim için oldukça memnuniyet verici” açıklamasında bulundu.

Tırsan Adapazarı Fabrikası'nda gerçekleştirilen törene, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Merkezi Kayseri olan ABC Lojistik’in Kayseri’de 90 bin metrekare garajı, 45 bin metrekare deposu ve İstanbul’da ofisi bulunuyor. Ağırlıklı olarak AB ve Asya ülkelerine taşımacılık yapan firma, karayolu taşımacılığı, ağır yük taşımacılık (Lowbed), tehlikeli madde taşımacılığı, sürerek taşımacılık, konteyner taşımacılığı, intermodal ve kombine taşımacılığının yanı sıra gıda, grupaj, mobilya, makine, makine aksamları ve hızlı express taşıma hizmetleri alanında da müşterilerine lojistik hizmeti sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim