• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Tırsan’dan Güney Eksport’a büyük satış

Tırsan’dan Güney Eksport’a büyük satış
Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, Comvex 2013 fuarında bayisi olan Gelecek Otomotiv’in gerçekleştirdiği anlaşma ile 2018 yılına kadar toplam 500 adet Kässbohrer Melas Tankeri satış anlaşması imzaladı.

 

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, Comvex 2013 fuarında bayisi olan Gelecek Otomotiv’in gerçekleştirdiği anlaşma ile Güney Eksport Lojistiğe 2018 yılına kadar toplam 500 adet Kässbohrer Melas Tankeri satış anlaşması imzaladı.
 
Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Güney Eksport ile artarak devam eden işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği sözlerine ‘Güney Eksport, Kässbohrer Melas Tankerleri sayesinde sıvı gıda taşımacılığında paslanmaz çelik ile taşımacılık yapacak ve halk sağlığı için önemli bir sorumluluğu üstlenmiş bulunmaktadır’ dedi.
 
1982 yılında kurulan ve Türkiye genelinde sıvı taşımacılığının önemli firmalardan biri olan Güney Eksport Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Şimşek teslimat töreninde yaptığı açıklamada ‘Melas şurubu taşımacılığı için özel olarak tasarlanan ve hafifliği ile daha fazla taşıma imkanı sunan Kässbohrer Melas Tankerlerini kullanıyoruz ve araçlardan çok memnunuz. Bu memnuniyet tekrar alım yapmamıza neden olmaktadır’ dedi.
 
TIRSAN’a duydukları güven nedeniyle işbirliklerinin artarak devam edeceğini belirten Şimşek ‘Müşterilerimiz için en iyi hizmeti TIRSAN’ın ürettiği araçlarla verebileceğimizi biliyoruz ve güveniyoruz’ dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim