• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

TIRSAN'dan Özesatoğulları'na 24 araç

TIRSAN'dan Özesatoğulları'na 24 araç
Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat 24 adet TIRSAN Perdeli Maxima semi-treyler’i TIRSAN Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv- Diyarbakır şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat töreni Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır ve TIRSAN Treyler A.Ş. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşti.
Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat 24 adet TIRSAN Perdeli Maxima semi-treyler’i TIRSAN Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı. TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv- Diyarbakır şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat töreni Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır ve TIRSAN Treyler A.Ş. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşti.

Geniş servis ağı

Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır, gerçekleşen teslimat töreninde TIRSAN’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı: "Öncelikle TIRSAN markasını tercih etmemizdeki en önemli neden TIRSAN Treyler’in perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi olmasıdır. Ayrıca TIRSAN markasına duyduğumuz güven, araçların kalitesi, sahip olduğu geniş ürün gamı, 2. el değerinin yüksekliği ve TIRSAN Treyler’in geniş servis ağı ile sunmuş olduğu profesyonel hizmetlerde tercihimizi kolaylaştırmıştır."

Bağtır, "TIRSAN ürünlerini satın almamız ilk defa Gelecek Otomotiv sayesinde gerçekleşti. Yeni yatırımlarımızda da TIRSAN ve Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesini istiyoruz’ diye konuştu.

Merkezi Şırnak olan Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat’ın Mersinde de şubesi bulunuyor. Firma ağırlıklı olarak yurtiçi yurtdışı kuru yük, beyaz eşya ve inşaat malzemeleri alanında müşterilerine lojistik hizmeti veriyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim