• BIST 9535.33
  • Altın 2474.398
  • Dolar 32.471
  • Euro 34.5481
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

TIRSAN'dan Sena Nakliyat'a taze kan

TIRSAN'dan Sena Nakliyat'a taze kan
TIRSAN Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile Sena Nakliyat 12 adet DAF FT CF85.460 ve 24 adet TIRSAN perdeli semi-treyleri teslim aldı.

TIRSAN'dan Sena Nakliyat'a taze kan

TIRSAN Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile Sena Nakliyat 12 adet DAF FT CF85.460 ve 24 adet TIRSAN perdeli semi-treyleri teslim aldı.

Araçlarını TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Çetin Nuhoğlu’ndan teslim alan Sena Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hanife Turgut filolarını DAF ve TIRSAN araçları ile yenileme nedenlerini şöyle açıkladı: “Ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olması ile işletme maliyetlerimizi düşürmesi, aynı zamanda TIRSAN ve DAF ürünleri kullanmanın nakliyeciye kattığı prestij en önemli satınalma kriterimiz olmuştur’ dedi. Diğer yandan DAF ve TIRSAN markalarında satış sonrası hizmete ve müşteri memnuniyetine verilen önemin de filolarını TIRSAN ve DAF ile yenilemelerinde etkili olduğunu belirtti.

15 yılı aşkın geçmişi ve profesyonel bir hizmet anlayışıyla, Uluslararası Taşımacılık sektöründe müşterilerinin tüm taleplerine süratli ve eksiksiz bir şekilde cevap veren Sena Nakliyat, Türkiye’den Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Portekiz, Finlandiya, İngiltere, İrlanda, Danimarka, İtalya, İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Norveç, İsveç gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ülkeleri, İran, Irak, Türkmenistan, ve Arap ülkelerine de nakliye hizmeti vermektedir.

1995 yılından bu yana Türkiye’de DAF’ın distribütörlüğünü sektörün duayeni TIRSAN sürdürmektedir. DAF mükemmel ürün kalitesine, TIRSAN’ın mükemmel ürün ve hizmetleri eklenince ortaya benzersiz bir çözüm ortağı çıkmaktadır. “Bir DAF’ı bir TIRSAN bir TIRSAN’ı ancak bir DAF tamamlıyor’’ sözü artık kullanıcılar arasında yayınlaşmaktadır. DAF ve TIRSAN araç sahipleri, değerini yitirmeyen yatırım malı almayı tecrübe ederek, bir sonraki alımlarında da DAF ve TIRSAN’ı birlikte tercih etmektedirler. Araçların yüksek ikinci el değeri yatırımcısına en yüksek kazancı sağlamaktadır.

DAF ve TIRSAN araçları TIRSAN Treyler A.Ş.’nin Türkiye çapında yaygın satış ve satış sonrası servis ağı ile desteklenmekte ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim