• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

TLS 5,5 milyon €’luk araç yatırımı hedefi

TLS 5,5 milyon €’luk araç yatırımı hedefi
TLS Lojistik, nakliye filosunu, ileri teknolojiyledonatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığısağlayan otomatik şanzımanları araçlarla güçlendirmek üzere 2013’te toplam 5,5milyon euro yatırım yapacak.

 

Rekabetçilojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, 2013 yılında nakliyefilosunu güçlendirmek için 5,5 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Şirket,Ocak ayı içinde 1 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdi. 2013 sonuna kadar yapılacak yatırımla nakliye filosuna Euro 5sınıfında, emisyon değerleri çok düşük, çevreci yeni kamyonlar alınacak. Yeni araçlar,460 beygir gücünde olacak ve otomatik şanzımanıyla şoförlere rahat bir sürüşimkanı sunacak.
 
2013’te %30Büyüme
 
TLSLojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, yeni araç yatırımlarının,çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, artan iş hacmi ve yükselttikleribüyüme hedefleri doğrultusunda yapılacağını açıkladı. 
 
Hacıalioğlu,konuylailgili şunları söyledi: “Eski model motorları devreden çıkarıyor ve filomuza ABstandartlarına uygun, Euro 5 tipi araçlar katıyoruz. Üretim ve sevkiyat içinçevre dostu yakıtlı araçların kullanılmasını, gürültü ve ses önleyicilerininaraçlara takılmasını özendiriyoruz. Euro 5 araçlardan sonra planlarımızarasında Euro 6 araçlarla faaliyet göstermek yer alıyor. Bizim için araçfilosunun büyüklüğünden ziyade, eldeki filoyla ne kadar değer üretildiği önemli.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim