• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TLS Lojistik, 6 ayda bin 600 saat eğitim verdi

TLS Lojistik, 6 ayda bin 600 saat eğitim verdi
TLS Lojistik, yılın ilk ayında, 500'ün üzerinde çalışanına bin 600 saat eğitim verdi.

TLS Lojistik, en büyük zenginliği olarak gördüğü çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğine önem veriyor. Şirket, son altı ay içinde 537 çalışanına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi. Verilen eğitimlerin süresi bin 600 saati aşıyor.
 
Şirket, tüm işyerlerinde Risk Değerlendirme Ekipleri kurdu. Bu ekipler, hem profesyonel firmalardan hem de TLS bünyesindeki uzmanlardan eğitim aldı. İşyerleriyle ilgili risk analizlerini de yaptıran TLS, acil bir durumda müdahale edecek ekipleri de kurarak gerekli eğitimleri verdi. Ayrıca, acil durum tatbikatları da düzenli olarak yapılmaya devam ediliyor. Bu gibi durumlarda ne şekilde hareket edileceği, hazırlanan acil durum planlarıyla kayda bağlandı.
 
TLS, kurulan bu sistemin devamlılığını sağlayacak, zaman içinde ortaya çıkabilecek eksiklerin tespitini ve giderilmesini sağlayacak tedbirleri de aldı. Buna göre, tüm lojistik merkezlerinde her ay İş Sağlığı ve Güvenliği kurul toplantıları yapılıyor. Sistem, hem İSG yönetimi hem de bölüm yöneticileri tarafından sürekli olarak denetleniyor. Eğitimlerin yanı sıra tüm bölümlerde haftalık ve aylık emniyet toplantıları düzenleniyor. TLS, lojistik yöneticilerinin performans değerlendirmelerinde İSG performanslarını da ilk sıraya alıyor.
 
Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu şunları söyledi: “Bütün bu adımları atarak İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda, kanuni gerekliliklerin de önüne geçerek, sektörde bu konunun en iyisi olmayı, üst seviyede müşteri ve tedarikçi memnuniyeti yaratmayı ve çalışanlar tarafından en çok tercih edilen şirket olmayı hedefliyoruz. Bir şirketteki çalışan sirkülasyonun yüksekliğinin fazla olmasında en başta sağlık, emniyet ve konfor koşullarındaki eksikliğin bulunduğunun bilincindeyiz ve sirkülasyonu en aza indirmek için her türlü tedbiri alıyoruz.”

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim