• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

TLS Lojistik’ten 2012’de hızlı büyüme

TLS Lojistik’ten 2012’de hızlı büyüme
Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, geçen yılın başarılı performansını bu yılın ilk altı aylık döneminde de sürdürdü.

Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, geçen yılın başarılı performansını bu yılın ilk altı aylık döneminde de sürdürdü. Her biri kendi alanının lideri firmalarla sözleşme imzalandı. 2012’nin ilk yarısında toplam ciro geçen yılın aynı dönemine oranla % 34,4 artarak 90 Milyon TL olarak kaydedildi.

TLS Lojistik, sektör genelinde taşımacılık hacimlerindeki eksilmeyle birlikte, global müşterileriyle yaptığı uluslararası taşımacılık işlemlerini artırdı ve kontrat lojistiğinde büyüme gerçekleştirdi.

Müşterilerine geniş bir yelpazede entegre lojistik yönetimi hizmeti veren TLS Lojistik, 2012 yılının ilk altı aylık dönemi içerisinde hızlı büyüme gerçekleştirdi. TLS Lojistik’in global dağıtım ağı ve tam kapsamlı tedarik zinciri altyapısı olmasının müşterilerin TLS’yi tercihinde önemli bir faktör olduğunu belirten TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu; “Sektör çapında navlun hacimlerindeki eksilmeyle birlikte, özellikle global müşterilerimizle uluslararası taşımacılık işlemlerini arttırdık. 2012 yılına çok hızlı başlamıştık. Hızımızı artırarak devam ediyoruz. Yılın ilk yarısını önemli markaları portföyümüze ekleyerek, mevcut müşterilerimizin kontratlarını yenileyerek geçirdik.

Alt yapısını teknolojik gelişim, insan kaynakları değeri ve çevreye saygı ile temellendirdirdiğimiz TLS Lojistik, yılın ikinci yarısında da yeni kontratlar imzalayacaktır. Yeni müşterilerimiz portföyümüze katarken mevcut müşteri referanslarımız, operasyonel performans göstergelerimiz, maliyet avantajımız, müşteri ihtiyaçlarına göre şekillenen esnek ve kaliteli hizmet anlayışımız etkili olmaktadır. Tüm bu veriler ışığında yıl sonu ciromuzu 200 Milyon TL olarak hedefliyoruz" dedi.

TLS Lojistik Hakkında

Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, 2000 yılında TIRSAN Lojistik markasıyla sektöre adım attı. 2002 yılına kadar depo ve özel antrepo işleticisi olarak iş ortaklarına çözüm üreten TLS Lojistik, bu süre içerisinde dağıtım alt yapısına yaptığı yatırımları ile 2002 yılından itibaren müşterilerine Türkiye genelinde dağıtım hizmeti sunmaya başladı.Kurulduğu günden bu yana, iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik; esnek, hızlı karar alan ve verimliliğe odaklı bir lojistik şirketi olarak müşterilerinin ana faaliyetlerine odaklanmasını sağlıyor. TLS Lojistik; çözüm odaklılık, pazarın ölçümlenmesindeki stratejik karar alma, tedarik alanlarının her noktasına daha az maliyet ile ulaşma, kayıp, kaza, çalınma gibi riskleri devretme, stoklama maliyetlerini azaltarak müşterilerine sunduğu bu rekabetçi çözümlerle sürdürülebilir rekabet gücüne ulaşmalarında önemli bir iş ortağı olarak hizmet veriyor. 2010 yılının sonunda, TIRSAN Lojistik markasını TLS olarak değiştirerek küresel oyunculuğa soyunan TLS Lojistik AŞ; 2011 yılında, Hong Kong, Shanghai, Shenzhen’de ofis yatırımlarına başladı. TLS Lojistik yeni marka ve yatırımlarıyla iş ortaklarının rekabet gücüne katma değer sağlayan, çözüm odaklı lojistik şirketi olarak hizmet vermeye devam edecek. TLS Lojistik tüm taşımacılık faaliyetlerinde ADR’ye (tehlikeli maddelerin, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden, güvenli bir şekilde kamuya açık karayolu ile taşınmasını sağlayan uygulama kanunu) riayet etmektedir.

1.20120712131431.jpg

2.20120712131445.jpg

3.20120712131455.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim