• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

TLS Lojistik'ten çevreci uygulamalar

TLS Lojistik'ten çevreci uygulamalar
Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, çevreci yaklaşımıyla da sektörde öne çıkıyor.

Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, çevreci yaklaşımıyla da sektörde öne çıkıyor.

TLS Lojistik’in “sürdürebilir çevre koruma” uygulamaları arasında; elektrik kullanımını en aza indirmek için gün ışığından daha fazla yararlanan çatısı cam depolar, aydınlatma maliyetlerini düşürmek için LED ışıklar, sensörlü aydınlatmalar, EUR0 5 tipi araçlar,ürünlerin büyük gruplar halinde taşınması, üretim ve sevkiyat için alternatif çevre dostu yakıtlı araçların kullanılması, gürültü ve ses önleyicilerinin araçlara takılması, genel paketleme işlemlerinin ve kullanılan malzemelerin azaltılması, insan kaynaklarının bilişsel ve duyuşsal alanda eğitilmesi yer alıyor.

2010 yılının sonunda, Tırsan Lojistik markasını TLS olarak değiştirerek küresel oyunculuğa soyunan TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu; “yeşil lojistik bizim için çok önemli. Dünyayı çocuklarımızdan emanet aldığımız düsturu ile hareket ediyor, şirketimizde hem kurumsal hem de bireysel olarak yeşile saygı gösteriyoruz” dedi. Hacıalioğlu, “araçlarımızda ‘carbon footprint’ dediğimiz karbondioksit çıkışı oldukça az. Bunun için kaliteli yakıt kullanıyor, araç bakımlarının düzgün yapılmasına, eski model motorların devreden çıkartılmasına, araçların rölantide çalışmasının önlenmesine, taşımaların tam dolu araçlarla yapılmasına, taşımanın kara yolundan deniz ve demir yoluna aktarılması için intermodal taşımaya, atık yağların, malzemelerin yakılmadan imhasına önem veriyoruz” diye konuştu.

TLS Lojistik tüm taşımacılık faaliyetlerinde ADR’ye (tehlikeli maddelerin, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden, güvenli bir şekilde kamuya açık karayolu ile taşınmasını sağlayan uygulama kanunu) riayet etmektedir.

www.UlasimOnline.Com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim