• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

TNT Ekspres çalışanları World Cup'ta buluştu

TNT Ekspres çalışanları World Cup'ta buluştu
Tüm dünyadan TNT Ekspres çalışanlarının kurduğu futbol takımları TNT World Cup 2014 kapsamında Belçika’nın Lommel kentinde buluştu.

Ulaşım sektöründe hizmet veren global bir şirket olarak çalışanlarına yönelik aktiviteler düzenleyen TNT Ekspres, 10 yıldır dünya çapında TNT World Cup adlı futbol organizasyonunu hayata geçiriyor. Çalışanlar arasında motivasyon ve iletişimi artırmak ve ekip ruhunu canlandırmak için tüm dünyadan TNT Ekspres kadın ve erkek takımlarının futbol oynadığı TNT World Cup, bu yıl 24-25 Mayıs tarihleri arasında Belçika’nın Lommel kentinde gerçekleştirildi.

 

Etkinlikte müşteri hizmetleri, finans, bilgi işlem ve operasyon departmanlarında çalışan kadın ve erkek futbol takımları uluslararası bir organizasyonda Türkiye’yi temsil etti. TNT World Cup 2014’te 32 erkek, 18 kadın olmak üzere toplam 50 takım mücadele etti. Seyircilerin de katılımı ile yaklaşık 1500'e yakın TNT çalışanı aynı ortamda buluştu.


 
Grupta oynadığı 3 maçın 3'ünü de kazanan TNT Express Türkiye erkek futbol takımı ilk 16'ya kaldı. Ardından eşleştiği İspanya'yı da 1-0 mağlup çeyrek finale adını yazdırdı. Kadın futbol takımı ise oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanıp tek bir mağlubiyet alarak başarılı sonuçlar neticesinde averaj ile üçüncü sırada yer aldı ve Runner Up yarı finaline kalarak turnuva ruhuna uygun mücadele etti. Turnuvada birincilik kupasını erkeklerde TNT Belçika GNO, kadınlarda ise TNT Hollanda Lynx takımları kazandı.

 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim