• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

TNT Ekspres Eskişehir'i dünyaya tanıtacak

TNT Ekspres Eskişehir'i dünyaya tanıtacak
Ekspres dağıtım sektörünün en hızlı ve güvenilir şirketi TNT, Eskişehir Ticaret Odası ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Eskişehir’i tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor.

TNT, yurtdışı gönderileri için müşterilerine sundukları kitap ayracı şeklindeki tanıtım broşürü ile yurtdışında Eskişehir’in tanıtımına katkı sağlayacak. Türkiye’nin farklı bölgelerine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken TNT Ekspres, Eskişehir’in yurtdışında daha fazla tanıtımının yapılması için Eskişehir Ticaret Odası ile işbirliğine imza attı.

 
Bu işbirliği kapsamında Eskişehir’i tüm dünyaya tanıtmak için kitap ayracı şeklinde özel bir broşür hazırlandı. Yurtdışındaki alıcıların Eskişehir’i daha yakından tanımaları için hazırlanan kitap ayracı, gönderilerle birlikte yollamaları için TNT Ekspres tarafından müşterilerine hediye ediliyor. 

TNT Ekspres, özel olarak hazırladıkları broşür ile birlikte yurtdışındaki müşterilere hem bölgeyi yakından tanıma fırsatı hem de buradan alacakları ürünlerini bölgedeki yatırım imkânları ile birlikte öğrenme şansı sunuyor.Bu yıl hazırlanan Eskişehir kitap ayraçlarıyla şehrin tarım, ticaret ve sanayileşme alanlarında ülkeye kattığı değerler ve doğal güzellikler tanıtılıyor.

Kitap ayracı şeklinde hazırlanan tanıtım broşürü sayesinde TNT Ekspres’in yurtdışındaki müşterileri, Eskişehir’in Anadolu’nun en eski termal kaynaklarına ev sahipliği yaptığını, ünlü Odunpazarı Evleri’ni, Çinlilerin taklit edemeyeceği tek ürün olarak adlandırılan lületaşını, Yunus Emre’yi ve Nasreddin Hoca’yı yakından tanıma fırsatı bulacak.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim