• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

TNT Ekspres`ten öğrencilere yüzde 25 indirim

TNT Ekspres`ten öğrencilere yüzde 25 indirim
TNT Ekspres Türkiye, okulların açılması ile beraber Facebook üzerinden öğrencilere özel bir kampanya başlattı. TNT Ekspres Türkiye, Facebook sayfasına giren öğrencilere kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uyguluyor.

 

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman ön planda tutan, ekspres dağıtım sektörünün en hızlı ve en güvenilir şirketi TNT Ekspres Türkiye, Facebook’taki özel uygulamaları ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. www.facebook.com/tntexpressturkiye adresinden TNT Ekspres Türkiye Facebook sayfasına girenler, sürekli güncellenen son haberlere ve kampanyalara anında ulaşabilirler.
 
TNT Ekspres Türkiye, okulların açılması ile beraber Facebook üzerinden öğrencilere özel bir kampanya başlattı. TNT Ekspres Türkiye, Facebook sayfasına giren öğrencilere kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uyguluyor. 17 Eylül – 31 Aralık 2012 tarihlerinde TNT Ekspres Türkiye Facebook sayfasına giren öğrenciler, mini bir form dolduracak ve e-posta adreslerine gelecek şifre ile kurye gönderilerini yüzde 25 indirimle gerçekleştirebilecekler. 
 
TNT Ekspres Facebook sayfasına girenler ayrıca şirketle ilgili son yenilikleri ve hizmetleri takip edebilir, insan kaynakları sayfasından iş başvurusu yapabilir ve TNT Ekspres’in sosyal sorumluluk projelerine ulaşabilirler. Ayrıca gönderilerinizi izlemek, ulaşım sürelerini ve hizmet noktalarını görmek için de şirketin Facebook sayfasından ilgili linklere yönlendirilmeniz mümkün. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim