• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

TNT Express, hizmet ağını genişletiyor

TNT Express, hizmet ağını genişletiyor
TNT Express, kıtalararası ‘Ekspres Navlun Hizmet Ağı’nı Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmete sokarak toplam hizmet verilen ülke sayısını 80’e çıkardı.

TNT Express’in ‘Express Freight’ hizmetinde 500 kg’a kadar paletli yükler 1 ila 3 gün taşıma süresiyle alıcısına ulaşıyor. Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmet vermeye başlayan TNT Express, müşterilerine varış gününde teslimat ve kapıya servis imkanları sunuyor. Şirketin tüm ekspres servislerinde bulunan kesin tarih ve saatli teslimat, gümrük işlemleri, tam izlenebilirlik ve müşteriyi düzenli bilgilendirme, TNT Express’in önemli hizmet alanları arasında yer alıyor.
 
TNT Express daha çok varış noktasına ulaşıyor

TNT Express Global Pazarlama ve Strateji Direktörü Jan Willem Breen, kıtalararası ‘Ekspres Navlun Hizmet Ağı’nı Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmete girmesini şöyle özetledi: “Express Freight hizmetimizin yeni ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilmesi, müşterilerimize daha çok varış noktasında daha hızlı navlun sevkiyatı sunma ve TNT Express’in tüm özelliklerinden faydalanma imkanları sağlıyor”.
 
Lider ekspres taşımacılık hizmeti

TNT Express’in navlun kapasitesinin denizaşırı yaygınlaştırılması, şirketin 37 ülkede lider ekspres taşımacılık hizmetlerini sunduğu Avrupa ile denizaşırı pazarları buluşturma gücünü arttırma stratejisinden ileri geliyor.
 
Genişleme ithalat ve ihracatla ilgilenenlerin yararına

TNT Express’in bu önemli genişlemesinin tüm dikey sektörlerde çalışan ithalat ve ihracat işi ile ilgilenenlerin yararına olacak. Özellikle Ortadoğu’daki genişleme, acil taşımacılık ihtiyaçlarını karşılayacak uygun servis bulamayan müşteriler için cazip olmasıyla öne çıkıyor. TNT Express’in yıllardır aktif faaliyet göstermekte olduğu Kuzey Amerika’daki genişleme ise New York, Washington DC, Atlanta, Hartford, Chicago, Philadelphia, Portland, Toronto, Montreal ve Ottawa civarındaki iş merkezlerini kapsıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim