• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

TNT Express Türkiye, yüzde 20 büyüdü

TNT Express Türkiye, yüzde 20 büyüdü
TNT Express’in ülke yöneticileri, TNT Ekspres Türkiye’nin krize rağmen yüzde 20 büyümesini yerinde inceleyerek bilgi aldılar.

TNT EKSPRES TÜRKİYE İLGİ ODAĞI

TNT Express’in ülke yöneticileri, TNT Ekspres Türkiye’nin krize rağmen yüzde 20 büyümesini yerinde inceleyerek bilgi aldılar.

TNT Express’in ülke yöneticileri Türkiye’yi ziyaret ederek, TNT Ekspres Türkiye’nin çalışma ve yapılanmasını incelediler. TNT Express’in dünya genelinde en başarılı ve hızlı büyüme gösteren ülkeleri arasında ilk sıralara yerleşen Türkiye’ye; İspanya, Fransa, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Slovenya ve Malta’nın üst yönetimi ziyarette bulundu.

Toplam 2 günlük toplantıda yöneticilere TNT Express Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız eşlik etti. Türkiye yapılanması hakkında bilgi veren Yıldız, 2010 yılının ilk aylarında hizmete giren Sabiha Gökçen Havalimanı Operasyon Merkesi hakkında da bilgi verdi. Tesisin yaklaşık 8.5 milyon Euro’ya mal olduğunu anlatan Yıldız, yatırımlarını 5 yılda ikiye katlamayı planladıklarını söyledi. Yıldız, Türkiye’deki yoğun rekabete ve küresel krize rağmen ciroda yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan TNT Express Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen’in de Türkiye’nin büyüme rekorları kırdığını ve büyümede büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, “Türkiye’yi artık gelişmekte olan ülke olarak nitelendirmiyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim