• BIST 9548.09
  • Altın 2495.517
  • Dolar 32.4859
  • Euro 34.5384
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

TNT, İzmir’de büyümeye devam ediyor

TNT, İzmir’de büyümeye devam ediyor
Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden TNT Ekspres büyük bir yatırıma imza attı.

TNT İzmir’de büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden TNT Ekspres büyük bir yatırıma imza attı.

TNT Ekspres Türkiye, Adnan Menderes Havaalanı yakınlarında 5 bin metrekare alanda devreye soktuğu yeni lojistik merkeziyle büyük bir yatırıma imza attı. İzmir’de ki deponun büyümesiyle birlikte hizmet kalite ve hızı da ivme kazandı.

Türkiye’nin önde gelen ekspres dağıtım şirketi TNT Ekspres Türkiye, Türkiye’nin ikinci büyük şehri ve ihracatın kalbi İzmir’de yaptığı yatırımlara bir yenisini ekledi. İzmir Bölge Müdürlüğü deposunu, İzmir Adnan Menderes Havaalanı yakınlarında ki 5 bin metrekarelik yeni bir depoya taşıyan TNT Ekspres, personeline daha iyi şartlarda çalışma alanları oluşturmak ve müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir’de yıllık kapasite olarak 65 bin ton ihracat çıkışı gerçekleştiren TNT Ekspres, yeni modern yapısıyla 67 personel ve 45 araçla İzmir, Aliağa, Denizli, Uşak, Antalya, Afyon olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet vermeye devam edecek. Yeni depo ile birlikte tonaj artışı da gerçekleştiren TNT Ekspres, ihracat çıkışlarının büyük kısmını oluşturan tekstilin yanı sıra otomotiv, yedek parça ağırlıklı gönderilerin fiyatlarını daha da aşağıya çekerek ihracatçının ve müşterilerinin yanında olarak hizmetlerini sürdürecek.

Kendi uçaklarıyla kurye hizmeti veren tek şirket olan TNT Ekspres, aynı zamanda uçuşlarını 22.30’da gerçekleştirerek en geç kalkan uçaklarla hizmet veriyor. İzmir ve Ege’de rakiplerden daha geç toplama yaparak İstanbul’a daha geç ulaştıran TNT Ekspres, müşterilerine en iyi hizmeti sunarak farkını ortaya koyuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim