• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

TNT'den Hindistan-Avrupa arası hizmet

TNT'den Hindistan-Avrupa arası hizmet
Ekspres dağıtım sektörünün lider şirketi TNT Ekspres, Hindistan ve Avrupa arasında direkt B767 uçuşu ile müşterilerine hizmet verecek.

Hindistan ve Avrupa arasında özel hizmet verecek

Ekspres dağıtım sektörünün lider şirketi TNT Ekspres, Hindistan ve Avrupa arasında direkt B767 uçuşu ile müşterilerine hizmet verecek.

Hizmet, TNT’nin Belçika’daki Operasyon Merkezi ile Yeni Delhi arasında, Dubai duraklı, haftada beş gün olarak gerçekleştirilecek. TNT Ekspres müşterileri daha hızlı transit sürelerinden faydalanacak ve gönderilerinin her adımını takip etmeye devam edecek.

Yeni B767’nin taşıma kapasitesi 210 ton ve TNT’nin Hindistan ve Avrupa arasında daha hızlı hizmet vermek sözünü yerine getirdiğini gösteriyor.

Gönderiler her iş gününün sonunda Yeni Delhi’den yola çıkacak ve sonraki iş günü başlamadan önce Avrupa’da olacak. Dönüş uçuşları ise TNT’nin Avrupa’da aynı gün içinde gönderi yüklemelerini gerçekleştirmesine izin veriyor.

Bu yeni rota ile TNT, Asya-Avrupa hizmetindeki liderliğini bir kez daha kanıtlıyor. TNT, Arupa-Asya hattında beş stratejik noktada operasyonlarını gerçekleştiriyor; Yeni Delhi, Hong Kong, Şanghay, Chongqing ve Singapur.

TNT Hindistan Genel Müdürü Abhik Mitra “TNT, Hindistan’da yılda %20’den fazla büyüme gösterdi. Hindistan’dan özel TNT hizmeti ile müşterilerimiz fabrikadan tüketiciye tedarik süresini kısaltarak daha rekabetçi olacaklar. Hizmetimiz ile artık gönderilerin Yeni Delhi’den Avrupa’ya ulaşması sadece 1 gün alacaktır” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim