• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

TNT'den “İşte Benim Öyküm” yarışması

TNT'den “İşte Benim Öyküm” yarışması
TNT Ekspres Türkiye ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi işbirliği ile bu yıl 5.’si gerçekleştirilen “İşte Benim Öyküm” yarışması sonuçlandı.

TNT'den eğitime destek

TNT Ekspres Türkiye ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi işbirliği ile bu yıl 5.’si gerçekleştirilen “İşte Benim Öyküm” yarışması sonuçlandı.

TNT Ekspres Türkiye ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte bu yıl 12. kez düzenlenen “TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor” kitap toplama kampanyası tüm hızıyla devam ederken, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “İşte Benim Öyküm” isimli öykü yarışmasında kazanan öğrenciler belli oldu. Finalistler 13 Mayıs 2011 Cuma günü İstanbul’da gerçekleşen törenle ödüllerini aldılar. Ödül törenine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr Aysel Çelikel ve TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız katıldı.

“TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor” kitap toplama kampanyası çerçevesinde ilköğretim öğrencilerinin kendilerine ulaştırılan kitapları okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen “İşte Benim Öyküm” öykü yarışmasının bu yıl beşincisi gerçekleştirildi.

TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, ÇYDD Zeytinburnu Şubesi Başkanı Sema Murat, Psikolog İrem Akduman, Çocuk Kitapları Yazarı Gülsevin Kıral, Sabancı Üniversitesi Yazma Becerileri Merkezi'nde yaratıcı yazma hocası ve yazar Gülayşe Koçak’ın jüri üyeliğini yaptığı “İşte Benim Öyküm” öykü yarışması 7-10 ve 11-14 yaş grupları olmak üzere iki ayrı kategoride yapılıyor.

İlköğretim öğrencileri yarışma kapsamında okudukları bir kitaptan esinlenerek kendi öykülerini yazdıkları yarışmada bu yıl 7-10 yaş grubunda Ankara - Faik Hızıroğlu İlköğretim Okulu’dan Şeval Çelik “Ispanak Yemeği” öyküsü ile birinci oldu. Aynı grupta Urfa - GAP İlköğretim Okulu öğrencisi Emel Aslan “Deniz Tutkusu” öyküsü ile ikinci, Tokat - Yeşilırmak İlköğretim Okulu öğrencisi Burcu Aday ise

“Sizin için ne yapabilirim?” öyküsü ile üçüncü oldu

11-14 yaş grubunda ise Urfa - Suruç Yatılı İlköğretim Okulu öğrencisi Özlem İkbal “Ünzile'ler Olmasın” öyküsü ile birinci olurken, Tokat - Evyaba İlköğretim Okulu öğrencisi Amine Köklü “Gül Bahçesi” öyküsü ile ikinci, Mardin - Eskin Köyü İlköğretim Okulu’ndan Ahmet Karadeniz ise “Bastım Bastım Gölgene Bastım” öyküsü ile üçüncü oldu.

Juri özel ödülü ise bu yıl 7 – 10 yaş grubunda Ankara - Faik Hızıroğlu İlköğretim Okulu’dan “Ece Lunaparkta öyküsü” ile Betül Eda Çağırtekin verilirken, 11-14 yaş grubunda Kırklareli Nadirli MFO İlköğretim Okulu öğrencisi Ronahi Baran “Cennetten Bir Gün” adlı öyküsüyle Juri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

TNT Ekspres Türkiye tarafından ödüllendirilen tüm öğrencilere lise bitimine kadar eğitim bursu, birinci olan öğrencilerin okullarına da bilgisayar verildi. Ödül töreni için öğretmenleriyle birlikte İstanbul’a gelen öğrenciler, özel olarak hazırlanan İstanbul gezisinde de gönüllerince eğlendiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim