• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

TNT'ye “En İyi Performans” ödülü verildi

TNT'ye “En İyi Performans” ödülü verildi
TNT Ekspres’in Brüksel’de gerçekleştirilen toplantısında TNT Ekspres Türkiye, global çapta “En İyi Performans” ödülüne layık görüldü.

TNT Ekspres Türkiye, Brüksel’de ‘En İyi Performans’ ödülü aldı

TNT Ekspres’in Brüksel’de gerçekleştirilen toplantısında TNT Ekspres Türkiye, global çapta “En İyi Performans” ödülüne layık görüldü. TNT Ekspres Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen’den ödülü alan TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, tüm
çalışanları adına aldığı ödülün kendini çok gururlandırdığını söyledi. Christian
Drenthen ise TNT Ekspres Türkiye’nin sergilediği başarının kendilerini çok etkilediğini dile getirdi.

TNT Ekspres’in Brüksel’de gerçekleştirilen yıllık global toplantısında hem şirketin yeni vizyon ve misyonu kapsamında yeni hedef ve stratejileri değerlendirildi hem de çeşitli ülkelere ödüller verildii

23-25 Ocak 2012 tarihlerinde düzenlenen ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden 300 üst düzey TNT Ekspres yöneticisine ev sahipliği yapan toplantıya TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız da katıldı. TNT Ekspres ve sektör üzerine yapılan konuşmaların ardından bazı ülkelere çeşitli dallarda ödüller verdi.

TNT Ekspres Türkiye, global çapta “En İyi Performans” ödülüne layık görüldü. Ödülünü TNT Ekspres Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen’denalan TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, 2011’de yüzde 26’lık büyüme ile sektörün üzerinde bir büyüme sergilediklerini söyledi ve şöyle devam etti: “TNT Ekspres Türkiye olarak ‘En İyi Performans’ ödülünü almak çok gurur verici. Bu ödülü ben değil tüm Türkiye çalışanları aldı. Tüm çalışanlarımız adına bu önemli ödülü kabul ediyorum. TNT Ekspres Türkiye olarak tüm çalışanlarımızla beraber büyüme, kalıcı müşteri ilişkileri, yüksek kalite, yüksek performans ve kârlılık hedeflerimiz doğrultusunda çok çalıştık. Bu ödülle elde ettiğimiz başarılarımızı taçlandırmış olduk. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”
 
TNT Ekspres Türkiye’nin başarılarının kendilerini çok etkilediğini ve motive ettiğini dile getiren TNT Ekspres Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen ise sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ödülün sahibi olan ülkenin sanırım sihirli uçan bir halısı var. Çünkü ne kadar yüksek hedef verirsem vereyim, TNT Ekspres Türkiye her seferinde büyük bir başarıya imza atıyor. Türkiye'yi çok dinamik buluyorum ve bu beni her ziyaretimde çok etkiliyor.” 

Dünya çapında 200’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren, 83.000 çalışanı, 50 uçağı ve 30.239 kara aracı bulunan TNT Ekspres’in Türkiye operasyonu 825 çalışan, 370 araç ve 35 lokasyon ile hizmet veriyor.
 
2.20120214111308.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim