• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

TOFED ile Garanti'den işbirliği

TOFED ile Garanti'den işbirliği
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) ile Garanti Bankası işbirliği çerçevesinde TOFED & Garanti Flexi Kart üyelere dağıtıldı.

TOFED İle Garanti'den İş Birliği

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) ile Garanti Bankası işbirliği çerçevesinde TOFED & Garanti Flexi Kart üyelere dağıtıldı.

Korayolu yolcu taşıma sektörünün kullanımına sunulan TOFED& Granti Flexi kart, Türkiye Otobüsçüler Federasyon (TOFED) ve Garanti Bankası arasında gerçekleştirilen imza töreniyle tanıtıldı. Polonezköy’de gerçekleştirilen imza törenine TOFED’in kurucusu Galip Öztürk ve çok sayıda üye katıldı.

Törende konuşan TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan bu kartın hem üyeler hem de yolcular tarafından kullanılabileceğini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti :“TOFED&Garanti Flexi kartı ile üyelerimiz çeşitli iskontolardan faydalanabilecek ayrıca maliyetlerin düşmesi içinde, çağdaş bir ödeme sisteminde yer alacaktır. Ayrıca bu kartı yolcuların kullanmasını da sağlayacağız.Böylece yolcularımız seyahat mili kazanacak ve firmalardan indirimli bilet alma hakkını kazanacaklardır.”

Daha sonra kürsiye çıkan TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin ise yapılan işbirliği anlaşmasını şöyle değerlendirdi: “ Biz üyelerimizin ve müşterilerim için en iyisini düşünerek bu kart üzerinde çok çalıştık. Bu kart tıpkı Türk Hava Yolları’nın sunduğu avantaj kartı olan Shop&Miles gibi kullanılacak. Gidilen seyahatlere göre yolculara indirim yapılacak.”

Son konuşmacı olarak kürsiye çıkan Garanti Bankası Ödemeler Sistemi Bölge Müdürü Gökalp Eken’de TOFED ile gerçekleştirilen bu iş birliğinden dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdi. Konuşmaların imzalanan iş birliği anlaşmasından sonra, TOFED& Garanti Flexi ilk sahiplerine ulaştı.

Kaynak: Taşımacılar / Hande Çolpan

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim