• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Tomtom'da 'Tersane' sergisi açılacak

Tomtom'da 'Tersane' sergisi açılacak
Tuzla tersanelerini anlatan ''Tersane'' adlı sergi, Tomtom Fun Aid'de 23 Ekimde açılacak.

Tomtom'da 'Tersane' sergisi açılacak

Tuzla tersanelerini anlatan ''Tersane'' adlı sergi, Tomtom Fun Aid'de 23 Ekimde açılacak.

Sabancı Üniversitesi Fotoğraf Kulübü'nün (SÜFOK) son yıllarda artan iş kazaları nedeniyle sıkça gündeme gelen Tuzla tersanelerine endüstriyel fotoğraf bakışıyla yaklaştığı ''Tersane'' adlı sergi, bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid'de 23 Ekimde açılacak.

Sabancı Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, SÜFOK'un Tomtom Fun Aid ortaklığıyla hazırlanan sergi, 20 Kasım'a kadar görülebilecek. ''Tersane'' adlı fotoğraf sergisi, son yıllarda artan iş kazaları nedeniyle sıkça gündeme gelen Tuzla tersanelerine endüstriyel fotoğraf bakışıyla yaklaşıyor. İş güvenliği ve gizlilik nedenleriyle ziyaretçilere kapılarını kapalı tutan Tuzla tersanelerine bir pencere aralayan çalışma, İstanbul'un yeni eğlence ve kültür-sanat ve merkezi haline gelen Tomtom Fun Aid'de bir açık hava sergisi olarak, akıllardaki soruları bir nebze olsun yanıtlamaya çalışacak.

Tersanede aktif çalışma süreci içinde çekilen fotoğraflara yansıyan görüntüler, gemi yapım ve bakım endüstrisini inceliyor. Görüntüler, insanoğlunun denizlerdeki egemen duruşunun altındaki paslanmış ve tuzlu suya yenik düşmüş gerçeklerine de dikkat çekiyor. Sahadaki çalışanlara ait portrelere de yer veren sergi, bilinmeyenleri tüm açıklığı ve farklı bir bakış açısıyla sunuyor.

TOMTOM FUN AİD HAKKINDA

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanları ve kültür-sanat etkinlikleriyle misafirlerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor. Galatasaray Tomtom Mahallesi'ndeki, Akarsu, Acara ve Tosbağa sokaklarını kapsayan Tomtom Fun Aid, İstanbul'un renkli eğlence hayatına ve kültür-sanat etkinliklerine yön veriyor. Beyoğlu'nun yeni eğlence adresi olan Tomtom Fun Aid bünyesinde bulunan, her zevke hitap eden farklı mekanlarıyla cazdan meyhaneye, pubdan bara kadar eğlence dünyasına birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim