• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Topbaş'tan metro müjdesi

Topbaş'tan metro müjdesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, her mahalleye 30 dakika ulaşım süresiyle metro istasyonu programladıklarını belirterek, "400 kilometrelik raylı sistem hattını 2019'a yetiştireceğiz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler Mahallesi'ndeki spor kompleksi temel atma töreninde, vatandaşın emanetini en iyi şekilde değerlendirerek hizmete dönüştürdüklerini söyledi.

İstanbul'a içme suyu sağlayan barajların dolu olduğunu ve bu konuda bir sıkıntı bulunmadığına değinen Topbaş, en büyük yatırımları ulaşıma yaptıklarını ifade etti. 

Her mahalleye 30 dakika ulaşım süresiyle metro istasyonu programladıklarını belirten Topbaş, "Bunu gerçekleştirelim istiyoruz. 400 kilometrelik raylı  sistem hattını 2019'a yetiştireceğiz'' diye konuştu. 

Topbaş, seçim meydanlarında verilen vaatlere ilişkin de, ''Söz adamı bağlar. Başkaları gibi notere gitmeye gerek yok. Notere gidip kağıt imzalayanların hiçbiri sözünde durmadı. Yalancı çobana döndüler'' ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da gençlerin geleceğine eserlerle güç ve destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Topbaş, sporcu çocuklarla spor kompleksinin temelini attı.

Törene, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Beşiktaş Spor Kulüp Başkanı Fikret Orman ve çok sayıda davetli katıldı.

Temeli atılan tesis

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak tesiste, yarı olimpik yüzme havuzu ve bir eğitim havuzu bulunacak. Fitness salonu, insanların daha ferah spor yapmaları için terasta yer alacak. Tesiste ayrıca oyun salonu, Türk hamamı, sauna, solaryum ve masaj salonu da bulunuyor.

Önemli bir kısmı yer altına yapılması planlanan kompleks 9 bin metrekarelik alana inşa edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim