• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Topçam Turizm 50’inci yılına MAN ile girdi

Topçam Turizm 50’inci yılına MAN ile girdi
Firma, 3 adet MAN Fortuna’nın ardından siparişini verdiği 7 adet MAN Fortuna’yı da teslim aldı.

Topçam 50’inci yılına MAN ile girdi

Firma, 3 adet MAN Fortuna’nın ardından siparişini verdiği 7 adet MAN Fortuna’yı da teslim aldı.

Karayolu taşımacılığına 1961 yılında başlayan ve bu yıl sektördeki 50’inci yılını kutlayan Tokat merkezli Topçam Turizm A.Ş firması, filosunu MAN ile güçlendirdi. 50’inci yıllarında filolarına 10 adet MAN Fortuna otobüs dahil eden ve yatırımlarını da sürdürecek olan Topçam Turizm A.Ş sahibi Erkut Dizman, “Filomuza dahil ettiğimiz MAN konforu, bizim olduğu kadar yolcularımızın da tercihidir” dedi.

Tokat Grand Ballıca Otel’de düzenlenen teslimat törenine, Topçam Turizm A.Ş firmasının sahipleri Erkut Dizman, Olgun Dizman ortakları Timur İnmez ile MAN
Kamyon ve Otobüs Tic.A.Ş.Satış ve Pazarlama Grup Müdürü D. Eren Gündüz, Otobüs Satış Bölge Yöneticileri Ufuk Demirer ve İsmail S. Yağmur katıldı.

Yarım asırlık tarihe sahip olan bir firma olarak her zaman müşterilerinin beklentilerini sahiplerinden Erkut Dizman, “Kaptanlarımızın ve yolcularımızın otobüslerden memnun olmaları bizleri yeniliğe teşvik ediyor. 45 yıldır Türkiye’de üretim yapan MAN, gerek konforu gerekse servis ağının yaygınlığıyla fark yaratıyor.
İlave siparişlerle yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Törende konuşan, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Eren Gündüz ise Topçam firmasının 50’inci yılında MAN’ı tercih etmesinden dolayı firma yetkililerine teşekkür etti. Topçam Turizm’in kendileri için önemli filolardan biri olduğunu belirten Gündüz, “Firma sahiplerine MAN’a
duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. MAN ailesi olarak kendilerine kazasız ve bol kazançlı günler diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından araçlar firma yetkililerine teslim edildi. Topçam Turizm firmasına teslim edilen MAN Fortuna araçlarda koltuk arkası ekran da bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim