• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Tören Gıda’dan 202 adetlik Türkiye rekoru

Tören Gıda’dan 202 adetlik Türkiye rekoru
Ürün lojistiğini kendi sağlayan Tören Gıda, tercihini Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekicilerden yana kullandı ve filosunu 202 adet Mercedes-Benz araç ile yenileyerek genişletti.

Tören Gıda filosunu Actros ile güçlendirdi

Ürün lojistiğini kendi sağlayan Tören Gıda, tercihini Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekicilerden yana kullandı ve filosunu Türkiye'de yapılan en fazla araç sayısıyla 202 adet Mercedes-Benz ile yenileyerek genişletti.

Kendi araç filosunu oluşturarak lojistik sorunlarından uzak durmayı başaran Tören Gıda yönetimi, ilk araç yatırımını 2005 yılında gerçekleştirdi. Araç filosunun yönetiminde de sorun yaşamamak amacıyla ürünlerinin lojistiğini sadece Mercedes-Benz Actros 1844 LS tipi araçlarla  sağlamaya  karar  veren  kuruluş, yeni  çekicileri  ve  frigofirik araç parkıyla Türkiye'nin en büyük soğutuculu filolarına sahip şirketler arasında yer alıyor.

İstanbul’ da düzenlenen ve partiler halinde teslim edilen yeni araçları temsilen 2 yeni Actros 1844 LS’nin sergilendiği  teslim törenine Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım, Mercedes-Benz Bayii Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya, Satış Müdürü Devrim Bayhan ve Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül katıldılar. 

Teslim töreninde konuşma yapan Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, Mercedes-Benz çekicileri, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım - işletme masrafları ve arıza oranı, ağır yol koşullarına dayanıklılığı, yaygın servis ağı ve yüksek ikinci el değeri sebebiyle tercih ederek filolarını 202 adet yeni Mercedes-Benz çekici ile güçlendirdiklerini belirtti.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, müşteri talep ve ihtiyaçlarının daima Mercedes-Benz’ in çalışmalarının odak noktasını oluşturduğunu vurguladı. Kurz, büyük bir dinamizm ile kısa sürede “Anadolu Kaplanları” arasında yerini alan Tören Gıda’nın tercih ettiği marka olmaktan büyük gurur duyduklarını ve bundan sonra Mercedes-Benz’ in de Tören Gıda’ nın başarısına katkıda bulunacağını söyledi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise Mercedes-Benz Türk’ün kamyonda yıllardan beri sürdürmekte olduğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini ve Mercedes-Benz kamyonlarının büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Düşük yakıt tüketimi ile Guiness Rekorlar Kitabına giren Mercedes-Benz Actros 1844 LS, ekonomikliğinin yanısıra konfor ve güvenliği ile de  filoların tercihi olmaya devam ediyor. Mercedes-Benz kamyon ürün gamının amiral gemisi olarak konumlandırılan Actros, Euro V normlarına uygun, 435 beygir gücünde  OM 501 LA motoru ve Mercedes PowerShift şanzımanı  ile gerçek bir çevre dostu.

Yaklaşık 30 yıl önce Gaziantep'te kurulan Tören Gıda, 2002 yılında çikolata üretimine başladı. Günümüzde Güneydoğu Anadolu’nun en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan şirket, 350 çalışanı ile 22 farklı çikolata çeşidi üretiyor ve farklı kıtalarda 25 ülkeye ihracat yapıyor.

toren-gida_actros-teslimati_1-(large).jpg

toren-gida_actros-teslimati_2-(large).jpg

toren-gida_actros-teslimati_3-(large).jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim