• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Toshiba, 'Dijital Kiosk'u sergileyecek

Toshiba, 'Dijital Kiosk'u sergileyecek
Toshiba Electronics Europe, Embedded World 2014’te geniş bir yelpazeye sahip standart ve özel yarı iletken çözümlerinden teknolojileri sergileyecek.

Bunlar içerisinde öne çıkan ise; TransferJet™, NFC ve Qi™ kablosuz şarj teknolojilerini bir araya getiren bir gösterinin sergileneceği “Dijital Kiosk” olacak. Bu gösteride, HD video dahil olmak üzere, zengin dijital içeriğin akıllı telefon gibi bir mobil cihazda süratli bir şekilde satın alınması ve bu cihaza yüklenmesi örneği sergilenecek. Standın diğer bölümlerinde; otomotiv, endüstriyel, multimedya, telekom, akıllı topluluklar, ağ, ev aletleri ve tüketici aygıtları gibi alanlarda uygulama geliştirmeyi hızlandırmaya yardımcı olacak çözümler yer alacak.
Toshiba'nın Dijital Kiosk’u, gelişmekte olan çeşitli kablosuz teknolojilerin, yeni hizmetler sunmak için birlikte nasıl çalışabildiğini gösteren komple bir konsept sistem. Yekpare plastik ünite, akıllı telefon şarjı veya kablosuz bağlantı için tablalı LCD ekran ve durum LED'lerini içeriyor. Çalıştırmak için; kullanıcı akıllı telefonundaki kiosk uygulamasının simgesine dokunur, Kiosk ekranı vasıtasıyla mevcut video içeriklerini görüntüler ve satın almaya karar verirse, Purchase (Satın Al) düğmesine dokunur ve akıllı telefonunu Kiosk üzerinde yer alan tablaya yerleştirir. Böylece NFC kimlik doğrulama ve ödeme süreci başlar ve tamamlandığında içerik TransferJet ile 560Mpbs’ye varan hızda telefona indirilebilir. Telefonlar, Toshiba USB TransferJet dongle ile donatılmıştır. Kullanıcıların ayrıca telefonu tabla üzerinde kablosuz olarak şarj etme seçenekleri var.

Toshiba standının diğer bölümleri SD kartlar, USB flash bellekler, gömülü NAND, katı hal sürücüleri (SSD) ve hard diskler (HDD) de dahil olmak üzere NAND-tabanlı depolama teknolojileri; İleri Sürücü Destek Sistemi (ADAS) ve gösterge paneli için otomotiv çözümleri; yüksek performanslı düşük güç tüketimli ARM-tabanlı MCU’lar dahil olmak üzere mikrodenetleyicilere odaklanmakta. Dijital Kiosk’a ek olarak kablosuz ürünler, başlangıç kiti ile bilrlikte Toshiba’nın en yeni Bluetooth 4.0 cihazlarını içeriyor. Mobil çevresel cihazlar, endüstriyel uygulamalar için CMOS sensörler ve AppLite uygulama işlemcisi de ayrıca yer alıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim