• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Toshiba ilk demo sistemini duyurdu

Toshiba ilk demo sistemini duyurdu
Toshiba Universal Flash Storage (UFS) - (Evrensel Flash Depolama) Spesifikasyonunun 1.1 sürümünü destekleyen ilk demo sistemini duyurdu.

(TEE GMBH, İstanbul Rep Ofisi) İstanbul, 24.07.2012 – Toshiba Electronics Europe (TEE), JEDEC UFS standardı 1.1 sürümünü destekleyen dünyanın ilk demo sistemini duyurarak, MIPI® UniProSM ve M-PHYSM spesifikasyonları kullanılarak gelecek nesil uygulamaların geliştirilmesi konusundaki kararlılığını, daha da fazla kanıtladı.

Berlin’deki MIPI® Birliği toplantısında tanıtılan Toshiba’nın demo sistemi, en yeni UFS spesifikasyonuna göre geliştirilmiş gelecek nesil bellek çözümleri için eksiksiz bir test ortamıdır. Toshiba’nın kapsamlı UFS “ekosistemi”, UFS bellek cihazı, UFS denetleyici IP ve UFS yazılım sürücülerini bir araya getirir. Sonuç ise, UFS tasarımlarını hızlandıran, birlikte çalışabilirliği sağlayan ve denetleyici işlemciler ile sorunsuz entegrasyonu temin eden bir prototip ve test sistemidir.

Yeni ve gelişen mobil cihazlar; düşük güç tüketimi ile daha yüksek performans ve dahili flash bellek depolaması için azaltılmış pin sayısı talep etmektedir. Bu talepleri desteklemek için

tasarımcıların, enerji başına çok daha düşük bit oranlarında performansı arttırması ve çoklu görevli işletim sistemi desteğini etkinleştirmesi gerekir. Tasarımcıların bu zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olmak üzere Toshiba, MIPI UniPro ve M-PHY’ye dayalı dual-simpleks seri arabirimlerin teknik özellikleri ve tasarımı konusunda öncü bir rol oynamıştır. Şirket, böyle bir arayüzün en yeni uygulamasında, yakında gelecek olan, UniPro sürüm 1.41 ve MIPI M-PHY sürüm 2.0 spesifikasyonlarını kullanır.

Ayrıca Toshiba, cihaz, denetleyiciler - ve ayrıca ana yapı taşları için IP - içeren komple bir ekosistem kurmuştur. Bu ekosistem, yeni arayüz standartlarını kullanarak; pazara eksiksiz bir geliştirme, birlikte-çalışabilirlik ve dağıtımı destekleyen bir ortam sağlamaktadır.

Toshiba kurulduğu günden bu yana aktif olarak UFS’de yer almıştır ve hem UFS bellek cihazı hem de denetleyicisi ilgili olarak JEDEC standardının gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur. MIPI Birliği’nin aktif bir destekleyici üyesi olarak şirket, UFS’nin bağlantılı katmanının temelini oluşturan MPHY arayüzü ve UNIPRO evrensel yongadan-yongaya protokolünün geliştirilmesi ve desteklenmesinde önemli bir rol oynamıştır.

Universal Flash Storage (UFS) Hakkında

UFS, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlarda gömülü flash bellek tabanlı depolama için, en gelişmiş standart olacak şekilde tasarlanmıştır. UFS standardı, bu alanda JEDEC standartlarının evrimsel bir ilerlemesini gösterir ve özellikle yüksek performans ve düşük enerji tüketimi gerektiren mobil uygulamalar ve bilgisayar sistemleri için tasarlanmıştır. UFS için ilk veri akışı saniyede 300 MB/s’dir ve standart ayrıca rastgele okuma / yazma hızlarını yükseltmek için komut sıralama özelliklerini destekler.

1.20120724163758.jpg

2.20120724163807.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim