• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Total, akaryakıt bayi toplantısı yapıldı

Total, akaryakıt bayi toplantısı yapıldı
TOTAL, Akaryakıt Bayi Toplantısını 16-18 Kasım tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Otel Belek’te gerçekleştirdi.

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. Genel Müdürü Antoine Tournand ‘ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda TOTAL, bayilerine değişen yeni istasyon görsel kimliği ile birlikte, daha yenilikçi, daha yakın ve daha güvenilir yeni bir dönemin başladığı mesajını verdi.

TOTAL, Türkiye çapındaki bayileri ile Antalya Rixos Premium Otel Belek’de gerçekleştirdiği Akaryakıt Bayi Toplantısı, Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand ‘ın açılış konuşması ile başladı. Tournand yaptığı açılış konuşmasında:  “  Tüm Total ailesi ile aynı anda bir araya gelmek, benim için eşsiz bir fırsat ve bu durum,  beni çok mutlu ediyor. Total Grubu Türkiye ‘ye, yirmi yıldır inanıyor. Neden Türkiye’ye inanıyor? Çünkü bu ülke,  Afrika pazarlarının büyüme perspektifinin, sofistike pazarlamanın, ve Avrupa pazarlarında görülen, yüksek müşteri beklentilerinin tek bir ülkede olduğu, geleceğine güvenilebilecek, çok az sayıda bulunan bir örnektir. Genellikle bu özelliklerin her biri,  farklı yerlerde görülür. Bunların yanı sıra, Türkiye yi gerçekten özel yapan şudur: reaktiflik, uygulama hızı, hiç bir yerde olmayan iş ve hizmet odaklı insanlar. “ dedi.
 
Cem Davran’ın sunuculuğunda gerçekleşen toplantıda Antoine Tournand ‘ın konuşmasının ardından sahneye çıkan İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül yaptığı sunumda satış stratejileri ile ilgili bilgi verdi ve şunları söyledi: “Yeni İmaj, Yeni Dönem:  Yeni görsel kimliğimizi, Türkiye genelindeki tüm istasyonlarımızda hızlı bir şekilde uyguluyoruz ve uygulamaya devam edeceğiz. Bu hızımız sayesinde, yılsonuna kadar 70 istasyonumuz yeni görsel kimliğimize bürünecektir. Bu sayı ile Total Türkiye, Total’in faaliyette bulunduğu ülkeler arasında Dünya 1. si olmuştur. Yeni dönemde, pazar payımızı arttıracağız; başta büyük şehirlerde olmak üzere, istasyonlar transfer ederek veya topraktan istasyonlar yaparak veya satın alarak istasyon sayımızı arttıracağız. “ Akgül’ün sunumunun ardından, Total ailesine yeni katılan bayiler sahneye davet edildi ve Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand ve Total İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çekildi.  Kahve molasından sonra Akaryakıt Pazarlama Müdürü Virginie Merini sahnede yerini aldı ve Total’in yenilikçi pazarlama stratejileri hakkında bir sunum yaptı. Toplantının ilk gecesi düzenlenen Parti Gecesi’nde, Total ailesi Zeliha Sunal’ın eşsiz performansı ile eğlendi.
 
Toplantının ikinci gününde ise Sağlık, Emniyet, Çevre Müdürü Eren Ersoy istasyonlarda yaşanabilecek olası riskli durumlar hakkında, Eğitim Müdürü Selim Esenli ise istasyonlardaki hizmet kalitesinin önemi konusunda bilgilendirmeler yaptılar. Madeni Yağ Direktörü Emre Şanda Total’in madeni yağ pazarındaki konumu ve stratejileri ile ilgili açıklamalar yaptıktan sonra, Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran, Total’in Güçlü, Güvenilir ve Gelişen Lojistik Gücü ile ilgili bilgiler verdi. Sunumlardan sonra gerçekleştirilen Soru & Cevap bölümünde, Total yöneticileri, bayilerinden gelen soruları cevaplandırdılar. Toplantının sonunda kapanış konuşmasını yapan Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand :  “ Büyümek ve kalıcı olmak için buradayız. Yenilikçi, yakın ve güvenilir olmayı hedefliyoruz. Emniyet, bizim temel ve sürekli önceliğimizdir. Farklı sunumlar ile ifade ettiğimiz gibi, şirket bütünlüğünü sağlayan, ortak bir amacımız var: faaliyetlerimizin her safhasında, mümkün olan en iyi hizmeti sunmak.“ dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim