• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Toyota Dubai’de 5 birincilik kazandı

Toyota Dubai’de 5 birincilik kazandı
Toyota’nın dünyadaki en büyük bağımsız distribütörü ALJ Grup tarafından Dubai’de bu yıl 6’ncısı düzenlenen Kurumsal Kültürel Değişim Maratonu Konferansı’nda Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.’yi temsil eden ekipler 5 birincilik ve 2 mansiyon kazandılar.

Konferansta; Bayi Geliştirme Bölümü “PS (Ulusal Problem Çözme) Kategorisi-”, Sonkar Avcılar Satış Ekibi “Bayi QCC (Kalite Kontrol Çevrimi) Kategorisi”, Yedek Parça Bölümü, Satış Sonrası Pazarlama ve Servis Bölümü ile İnsan Kaynakları Bölümü  “BR Kaizen (İş Reformu) Kategorisi”nde birinciliğe uzanırken, En iyi İnovasyon kategorisinde Bayi Geliştirme Bölümü ve En İyi Metodoloji kategorisinde de Yedek Parça Depo Bölümü mansiyona layık görüldüler.

 
Toyota tarafından tüm dünyada düzenlenen Ulusal Problem Çözme ve Kalite Kontrol Çemberi Şampiyonasıyla, şirket çalışanlarının kendilerine verilen görevlerde sürekli katma değer taşıyan sonuçlar elde ederek günlük işlerini yapmaları ve böylelikle Kaizen düşünce şekli ve bakış açısının geliştirildiği bir çalışma ortamının yaratılmasına destek olmaları amaçlanıyor.  Bu yıl toplamda 18 PS takımı ve 4 Genel müdürlük QCC takımı ile birlikte 18 bayi takımı 40 proje ürettiler. 150 kişinin yoğun çaba harcayarak hazırladıkları projelerden Dubai’ye gitmeye hak kazananlar.
 
Kaizen (İş Reformu) çalışmaları ile iş süreçlerini iyileştirmeye yönelik gerçekleştirilen ve iş stratejilerine doğrudan etki eden en iyi uygulamalarıyla yarışarak rakiplerini geride bıraktılar. Geçtiğimiz yıl Beyrut’ta düzenlenen konferansta da Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.’yi temsil eden 7 ekip tüm projelerde birinciliğe uzanmıştı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim