• BIST 9524.59
  • Altın 2486.75
  • Dolar 32.5537
  • Euro 34.7023
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Toyota, konseptlerini Tokyo'da tanıtacak

Toyota, konseptlerini Tokyo'da tanıtacak
Toyota, 2013 Tokyo Motor Show'da "sürdürülebilir gelecek" vizyonuyla tasarladığı 5 konsept otomobilin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

 

Toyota, 2013 Tokyo Motor Show'da "sürdürülebilir gelecek" vizyonuyla tasarladığı 5 konsept otomobilin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.
 
Toyota açıklamasına göre, Tokyo Motor Show'da  "Yeniden Eğlenceli Şürüş" sloganıyla fuardaki yerini alacak olan Toyota, yakıt hücreli hibrit araç FCV, eğlenceli otomobil FV2, JPN Taksi, Mini Van araçlardan Voxy ve Noah konseptlerini sergileyecek.
 
Otomobil tutkunlarına keyifli sürüşü garanti eden dünya prömiyerlerinin yanı sıra, Toyota hibrit spor otomobil Aqua G Spor, kişisel sürdürülebilir ulaşım için ideal çözüm Toyota i-Road ve Toyota'nın bol ödüllü spor otomobili GT86 modelinin bir yansıması olan FT-86 Open Konsept modellerini de beğenilere sunacak.
 
Çevreye sadece su buharı salarak Toyota'nın çevreci teknolojilere verdiği önemi bir kez daha ortaya koyan FCV Konsepti, Toyota'nın "Yeniden Eğlenceli Sürüş" felsefesini yansıtan FV2, Japon misafirperverliğini sunmak için geliştirilen JPN Taksi konsepti, ailelerin ihtiyaç duyduğu eğlenceli ferah bir iç mekan ile yakıt ekonomisi sunan Mini Van araçlardan Voxy ve Noah konseptleri  "Tokyo Motor Show"da otomobilseverlerin karşısına çıkacak.
 
Hibrit spor otomobil Aqua G Spor, kişisel sürdürülebilir ulaşım için ideal çözüm Toyota i-Road ve Toyota'nın bol ödüllü spor otomobili GT86 modelinin heyecan verici bir yansıması olan FT-86 Open Konsept modellerini de sergileyecek.
 
Toyota'nın spor konsepti olan 86 serisinin yakın gelecekteki heyecan verici yansıması olmaya hazırlanan FT-86 Open konsepti de fuarda gösterilecek. Toyota'nın önden "boxer" motorlu, arkadan itişli, kompakt 2+2 spor otomobili 86 serisinin "cabriolet" versiyonu olan FT-86 Open'in Japonya prömiyeri defuar için özel olarak kullanılan "flaş kırmızı" gövde rengi ile Tokyo Motor Show'da yapılacak.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim