• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Toyota’nın arazi tercihi, Goodyear Wrangler oldu!

Toyota’nın arazi tercihi, Goodyear Wrangler oldu!
Toyota, arazi aracı sınıfındaki 2016 Tacoma TRD modelindeki seçimini, Goodyear Wrangler, lastiklerinden yana yaptı.

Toyota, arazilerde en yetkin orta boy kamyoneti olan arazi aracı  sınıfındaki 2016 Tacoma'ya özel olarak seçimini Goodyear Wrangler lastiklerinden yana kullandı. Toyota, yenilenmiş şanzıman yapısı ve süspansiyon ayarı ile içi ve dışı yeniden yapılandırılan yeni Tacoma'nın düz ve arazi tipi yollarda sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığını açıkladı.

Sürücülerin hem yolda hem de arazide varacakları noktaya ulaşmalarında yardımcı olmak için arazi aracı sınıfından Toyota Tacoma TRD, 265/70R16 ebatındaki Goodyear'ın Wrangler All-Terrain Adventure ürününe güveniyor.

Goodyear'ın Kuzey Amerika Orijinal Ekipman Satış Başkan Yardımcısı Johann Finkelmeier, “Uzun yıllar boyunca, hem Goodyear hem de Toyota arazide sürüş meraklılarının dünyanın en zorlu arazilerinden bazılarını keşfetmesine yardımcı olma konusunda önemli çalışmalara imza attı. Lastiğimizi geliştirirken kullandığımız Dupont’un Kevlar® malzemesi sayesinde, Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure ürünlerimiz, günlük otoyol sürüşünde üstün performans sağlarken, diğer yandan sürücülere anlık olarak araziye geçiş yapmalarına olanak tanıması için 2016 model Tacoma'ya özel olarak tasarlandı" dedi.

Dupont’un Kevlar malzemesi ile geliştirilen Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure lastikleri, yanak kısımlarında oluşabilecek kesik ve yarılmalara direnç sağlayan Durawall teknolojisine sahip. Açık lastik sırtı deseni, ıslak ve çamurlu arazi koşullarında çok yönlü çekiş gücü sunarken, özel bir lastik sırtı bileşeni ve yol tutucu kenarları sayesinde de karda ve yağmurda yolu daha güçlü kavranmasına yardımcı oluyor.

Toyota’nın Tacoma TRD modeli; elektronik olarak kontrol edilen transfer kutusu ve Sınırlı Kaymalı Diferansiyel’e (Oto LSD) sahip ve 4WDemand yarı zamanlı dört çeker sistem ile donatıldı. Araç aynı zamanda; sürücüsüne mıcırlı, çamurlu ya da kumlu arazi gibi farklı arazilerde çoklu arazi seçimi sistemi ile (yalnızca otomatik viteste) daha konforlu bir sürüş yaşama fırsatı sunuyor. Araçta, Bilstein amortisörleri ile donatılmış araziye uygun süspansiyonlar da mevcut.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim