• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

TPAO, 4 ruhsatın süresini uzattı

TPAO, 4 ruhsatın süresini uzattı
Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (PİGM) Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Şti.’nin iki ayrı hissesinin Pinnacle Turkey ve Marhat Marmara Boru Hatları İnşaat Mühendislik’e devredilmesini onayladı.

TPAO, 4 ruhsatın süresini uzattı

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (PİGM) Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Şti.’nin iki ayrı hissesinin Pinnacle Turkey ve Marhat Marmara Boru Hatları İnşaat Mühendislik’e devredilmesini onayladı

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Şti. I no.lu Marmara Petrol Bölgesi’nde Tiway Turkey Ltd. ve Pinnacle Turkey Inc. şirketleri ile müştereken sahip bulunduğu 5 adet petrol arama ruhsatının her birindeki yüzde 25’şer hissesinin tamamını Pinnacle Turkey Inc. Şti’ne bütün hak ve vecibeleriyle birlikte, Devlet’e hiçbir mükellefiyet tahmil etmemesi şartıyla devredilmesine karar verildi.
Ayrıca, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Şti.’nin I no.lu Marmara Petrol Bölgesi’nde sahip bulunduğu AR/TGT/4201 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatındaki yüzde 100 hissesinin tamamının Marhat Marmara Boru Hatları İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne bütün hak ve vecibeleriyle birlikte, Devlet’e hiçbir mükellefiyet tahmil etmemesi şartıyla devredilmesine karar verildi.

Türkiye Petrolleri A.O.’nın Bolu Bölgesi Kastamonu ilindeki 4 adet petrol arama ruhsatının sürelerinin sona ereceği 16 Şubat 2011 tarihinden itibaren 3’er yıl süre ile uzatılması için 24 Kasım 2010 tarihinde yapılan müracaat kabul edildi.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik ve Tic.A.Ş.’nin Gaziantep Petrol Bölgesi’nde sahip bulunduğu petrol işletme ruhsatının kanuni süresinin sona ereceği 26 Mart 2012 tarihinden itibaren Petrol Kanunu’nun 65/3 üncü maddesi gereğince on yıl süre ile temdit edilmesi için 16 Şubat 2011 ve bunu tamamlayan 1 Mart 2011 tarihli dilekçeleri ile müracaat ettiği duyuruldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim