• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

TR6, Konya Tarım Fuarı'nda

TR6, Konya Tarım Fuarı'nda
TürkTraktör, New Holland markasının “yerli devi” yeni TR6 Serisi’nin yanı sıra, çiftçilerin beğenisini kazanan TDD Delta Serisi Konya Tarım Fuarı’nda sergiliyor.

Yeni New Holland TR6 SerisiYeni New Holland TR6 serisi; TR6.120, TR6.130, TR6.140 olmak üzere, 110 beygir üstü segment aralığında 3 farklı yerli ürünü içeriyor. TR6 serisi toprak üstü ve kuyruk mili çalışmalarında otomatik olarak devreye giren ve güç artışı sağlayan teknolojik motorlara sahip.

Common Rail sistemi

Common Rail sistemi motor devrinden bağımsız olarak püskürtülen yakıttan dolayı, motorun daha düşük devirlerinde daha yüksek güçlere ulaşabilmesini sağlıyor. Ani yüklenmeleri hızlı bir şekilde algılayıp, buna göre yakıt püskürterek motor devrini koruyor. Yakıtı yüksek basınçla püskürterek, silindirlere ihtiyacı kadar yakıt gönderiyor ve yakıt ekonomisi sağlıyor.

16x16 yarı otomatik transmisyon

16X16 yarı otomatik transmisyon yapısı ile TR6 serisi farklı bir kabin yapısı sunuyor. İleri ve geri hareketleri elektro hidrolik olarak kullanılan traktörler, otomatik diferansiyel kilidi ve otomatik çift çeker özelliklerine de sahip.

8 adet hidrolik güç çıkışı

TR6 serisinin tüm modellerinde standart olarak bulunan 8 adet hidrolik güç çıkışı sayesinde, birçok farklı ekipman ile çalışabilme olanağı sunuyor. 6 tona yakın yüksek kaldırma kapasitesi kabin içerisinden elektronik olarak kolayca kontrol edilebiliyor.

3 farklı kuyruk mili devirleri

TR6 serisi 3 farklı kuyruk mili devirleri ile çalışabilecek kuyruk mili sistemine de sahip. 540/540E/1000 gibi daha düşük devirlerde daha yüksek performans ile çalışabilen modeller, bu sayede yakıt tasarrufu sağlıyor. Otomatik kumanda sistemi ile kontrol edilebilen kuyruk mili sistemi, pratik bir kullanıma sahip.

Geniş görüş açısı sunan cam alan

TR6 serisi; sıcak soğuk klima özelliği, havalandırma sistemi ve yolcu koltuğu, süspansiyonlu operatör koltuğunu standart olarak sunuyor. Geniş görüş açısı sunan cam alan sayesinde tarla çalışmalarında kolaylık sağlanıyor. Özel olarak tasarlanmış kabin yapısı, çalışma esnasındaki titreşimi ve ses düzeyini de minimuma indirerek, traktör ile çalışma refahını da maksimuma çıkartıyor.

TürkTraktör’den TDD Delta serisi

TDD Delta Serisi her biri 4 farklı motor alternatifiyle satışa sunuluyor. Araç, yüksek verimliliğe sahip modern teknoloji ürünü 4 silindirli motorla donatılmış durumda. Tier III normuna uygun motorun dört farklı güç alternatifi söz konusu.

75 HP'den 110 HP'ye kadar güç alternatifi

Güç alternatifleri 75 HP ile başlıyor, 88 ve 98 HP ile devam ederek 110 HP ile son buluyor. 75 HP’lik motor 298 Nm, 88 HP’lik model 356 Nm ve 98 HP’lik model ise 390 Nm tork üretiyor. 110 HP ile ailenin en güçlü üyesi ise 430 Nm tork kullanıma sunuyor. Yüksek verimliliğe sahip tüm motorlarda turbo besleme ve intercooler standart olarak sunuluyor.

Mekanik ileri-geri mekik kolu

Yeni TDD Delta Serisi 3 kademe ve 4 hız vitesi sayesinde 12x12 transmisyona sahip. Direksiyon yanına yerleştirilen mekanik ileri–geri mekik kolu ile TDD Delta Serisi, tüm ileri vites hız aralıklarını geri vites için de sağlıyor.

Lift 0-matic sistemine sahip hidrolik yapı

4 adet hidrolik güç çıkışı bulunan TDD Delta Serisi modellerinde; çeki, pozisyon, karma ve yüzdürme fonksiyonlarının standart olarak kullanılabildiği ve sıra sonu dönüşlerinde kolaylık sağlayan Lift 0-matic sistemine sahip üstün bir hidrolik yapı mevcut. Çiftçiler, TDD Delta Serisinin 3 bin 565 kg’lık kaldırma kapasitesi sayesinde, farklı birçok ekipmanla çalışabilme olanağı buluyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim