• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Trabzon'dan Sochi’ye seferler başladı

Trabzon'dan Sochi’ye seferler başladı
Rusya Federasyonu’nun Sochi kenti ile Trabzon arasındaki uçak seferleri Rusya’nın en büyük özel havayolu şirketi olan UTair tarafından yeniden başladı.

TTSO’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı Trabzon Sochi arası uçak seferlerini sonunda Rusya’nın özel hava yolu şirketi UTair üstlendi. Haftada iki gün yapılacak olan Trabzon-Sochi arası uçak seferlerinin Trabzon temsilciliğini Ulutur yapacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın uzun süredir üzerinde yoğunlaştığı Rusya Federasyonu’na Trabzon’dan havayolu ulaşımında sonuca ulaşıldı. Rusya’nın en büyük özel havayolu şirketi olan UTair, haftada iki gün Trabzon-Sochi arasında uçak seferlerini başlattı.
 
Seferleri hakkında bilgi veren Trabzon Ulutur Turizm Müdürü Ufuk Dereli, uçuşların Pazar ve Salı günleri Sochi’den saat 23:40’ta, Trabzon’dan ise yine aynı günlerde 23:50’de gerçekleştiğini söyledi. Uçuşların Boeing-737/500 uçaklarıyla yapıldığını ve ekonomik ve Business Class olarak gerçekleştirileceğini belirten Dereli, uçuş süresinin 45 dakika olduğunu kaydetti.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu da seferlerin haftada iki gün yapıldığını ifade ederek, “Bundan sonra kesintiye uğramadan bu devam eder. Özellikle Sochi’deki 2018 yılına kadar devam etmesi gereken bir çok proje içinde Türk mühendislerinin, müteahhitlerinin ve işçilerinin yer almasını umuyoruz. Şu anda 17 bin civarında Türk işçisi olduğu söylenmekte. Bu rakamların ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağladığı aşikardır” diye konuştu.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim