• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Trafik Hayattır Projesi’ne bir ödül daha

Trafik Hayattır Projesi’ne bir ödül daha
Doğuş Otomotiv’in trafikte saygı kültürünü toplumun her kesimine yerleşmesi amacıyla yürüttüğü Trafik Hayattır kurumsal sorumluluk platformu, son iki yılda toplam 7 ödüle layık görüldü.

 

Doğuş Otomotiv tarafından yürütülen Trafik Hayattır Platformu, eğitimlerin ve etkinliklerin hız kazandığı 2011 yılından beri, Türkiye ve Avrupa’nın saygın kurumları tarafından birçok ödüle layık görüldü. Trafik Hayattır ilk olarak 2011 yılında CSR Europe tarafından geliştirilen ve ülkemizde KSS Derneği tarafından hayata geçirilen KSS Pazar Yeri Etkinliği kapsamında Doğuş Otomotiv çalışanlarına verdiği trafik güvenliği eğitimleri nedeniyle Kurum İçi Sosyal Sorumluluk Uygulaması Ödülü ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 2 ayrı ödül aldı. Bir yıl sonra, 2012 yılında da Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluğu Derneği tarafından düzenlenen “İşletme 2023:Cumhuriyetin 100’üncü Yılında Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri” etkinliğinde Doğuş Otomotiv, Trafik Hayattır! bünyesinde yürüttüğü eğitim çalışmalarıyla, Kurumsal Sorumluluğun yaygınlaştırılması ve bu alanda bilinç geliştirilmesi kapsamında liderlik eden şirket seçilerek “Jüri Özel Ödülü”ne ve Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Örnek Eğitim Uygulaması Ödülü’ne layık görüldü. Trafik Hayattır, yine 2012 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından verilen Gladyatör Ödülleri’nde ise 2012 yılının En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi seçilmişti. Ödül töreninin 2013 yılının Nisan ayında yapıldığı Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Programı kapsamında ise Trafik Hayattır Kaynak Kullanımı Kategorisinde Birinci Proje oldu.
 
Trafik Hayattır son olarak ödül töreni 28 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşen ve Rotaract Kulübü tarafından verilen Rotabest Ödülleri’nde ise 2012 Yılının En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi seçildi. Rotabest ödül töreninde konuşma yapan Doğuş Otomotiv Stratejik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu “Doğuş Otomotiv olarak 2004 yılından itibaren Trafik Hayattır Kurumsal Sorumluluk Platformumuz kapsamında çeşitli farkındalık çalışmaları yürütüyoruz. Amacımız ise trafik güvenliği konusunda toplumsal bilinci artırmak ve pozitif kültür değişimi yaratmak. Birbirinden saygın kuruluşlar tarafından trafik güvenliği içerikli çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bize daha fazlasını yapmak için güç veriyor. Doğuş Otomotiv olarak bundan sonra da çalışmalarımıza kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz.” dedi.
 
Doğuş Otomotiv önümüzdeki günlerde Trafik Hayattır kurumsal sorumluluk platformu kapsamında trafik güvenliği odaklı bilinçlendirme hedefi doğrultusunda, eğitim çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim