• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Trafik Olimpiyatları'nın kazananları belli oldu

Trafik Olimpiyatları'nın kazananları belli oldu
Goodyear’ın desteğiyle hayata geçirilen Trafik Olimpiyatları yarışmasının final değerlendirmesi ve ödül töreni Ankara’da gerçekleştirildi.

Trafik güvenliği hakkındaki farkındalığı geliştirmek amacıyla, 2012 yılında hayata geçirilen Trafikte Gençlik Hareketi, liseli gençlerde trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalığı artırmaya yardımcı oluyor.

Değerlendirme sonunda, Ankara Ayrancı Ticaret Meslek Lisesi birinci, İstanbul Ergün Öner-Mehmet Öner Anadolu Lisesi ikinci, Çanakkale Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

80’e yakın başvuru oldu

Yürütülen proje çerçevesinde, gençlerin trafik güvenliği konusunda sorumluluk almalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen Trafik yarışmasına bu yıl 80’e yakın başvuru oldu.

Değerlendirme sonucunda Ankara Ayrancı Ticaret Meslek “Engel Sen Olma!” isimli kampanyalarıyla birinci, İstanbul Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner Anadolu Lisesi “Yaya Geçitlerinde Yol Bizim” isimli projeleriyle ikinci, Çanakkale Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi “Güvenli Motosiklet Kullanımı ve Kask Takma” isimli çalışmalarıyla üçüncü oldu.

Moral: “Goodyear, yol güvenliğinin artmasını destekliyor”

Ödül töreninde bir konuşma yapan Goodyear Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Lerzan Moral, “Ürettiğimiz her ürünle, sunduğumuz her hizmetle yol güvenliğini artırmayı hedefliyoruz. Goodyear, yol güvenliğinin artmasına destek olmayı ve böylece toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyor.” dedi.

“Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır”

Sözlerine Trafikte Gençlik Hareketi hakkında bilgiler sunarak devam eden Moral; “Sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz; hepiniz çok ciddi çalışmalara imza attınız. 80’e yakın başvurunun içinden sıyrılarak, bugün aramıza katıldınız. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” diyerek konuşmasını tamamladı.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim