• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Trafikte telefonla konuşana ceza yağdı

Trafikte telefonla konuşana ceza yağdı
Trafik polisleri, araç sürücülerine 'seyir halindeyken telefonla konuşarak trafiği tehlikeye düşürmekten' 66 lira para cezası kesti.

TELEFONLA KONUŞANA CEZA YAĞDI

Trafik polisleri, araç sürücülerine 'seyir halindeyken telefonla konuşarak trafiği tehlikeye düşürmekten' 66 lira para cezası kesti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın il emniyet müdürlerine yönelik seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan sürücülere ceza yazılması konusundaki uyarısı etkisini gösterdi. Trafik polisleri Taksim Meydanı'nda durdurdukları araç sürücülerine 'seyir halindeyken telefonla konuşarak trafiği tehlikeye düşürmekten' 66 lira para cezası kesti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın sürücülerin seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi trafik polislerinin uygulamasında etkili oldu. İstanbul'un çeşitli yerlerinde uygulama yapan polisler seyir halindeyken telefon ile konuşanları affetmedi.

Taksim Meydanı'nda uygulama yapan polisler durdurdukları otomobil sürücülerine 'seyir halindeyken cep telefonu ile konuşarak trafiği tehlikeye düşürmekten' 66 lira para cezası uyguladı. Bazı sürücüler cezaya şaşırırken bazı sürücüler de uygulamanın doğru olduğunu söyledi.

Kesilen cezayı hak ettiğini dile getiren bir sürücü, "Ne yapalım ödeyeceğiz artık." dedi. 13 otomobili durduran ve sürücülerine ceza kesen polisler bir süre sonra uygulamayı bitirdi.

Uygulamanın değişik yerlerde devam edeceği bildirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim