• BIST 9439.86
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Travel Plus Awards'tan THY'ye iki ödül

Travel Plus Awards'tan THY'ye iki ödül
Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Türk Hava Yolları'nı ödüllendirdi.

THY, 8 Nisan'da Hamburg'da düzenlenen "Travel Plus Awards" ödül töreninde, uluslararası arenadaki başarılarına ''En İyi Premium Ekonomi Seti'' ve ''En Yaratıcı Seyahat Seti'' kategorilerinde elde ettiği iki önemli ödül daha ekledi.

''Umre Seyahat Seti''

THY yolcularının umre seyahatleri için tasarlanan seyahat seti, bu yılki ödül töreninde ''En Yaratıcı Seyahat Seti'' kategorisinde ödüle layık görüldü. Yolcuların uçuşları boyunca ve seyahatleri süresince de dini vazifelerini ifa ederken içinde bulundukları konforu artırmaya yönelik tasarlanan "Umre Seyahat Seti", rahatlıkla kullanılabilme özelliğinin yanı sıra, özel tasarım ürünler de içeriyor.
Geçen yıl düzenlenen ödül töreninde, "En Yaratıcı Seyahat Seti" ve "En İyi Business Seyahat Seti" kategorilerinde de ödül alan THY, 2013 yılında hac vazifelerini ifa etmek için seyahat edenler için tasarladığı ''Hac Seyahat Seti'' ile ''En Yaratıcı Seyahat Seti'' ödülüne layık görülmüştü. Üst üste iki kez aynı kategorisinde ödül almanın gururunu yaşayan THY, ödül alan her iki seyahat setinin tasarım ve üretim aşamasında, yolcu kiti tasarımında uluslararası üne sahip Formia Airline Supplies Ltd. şirketi ile iş birliği çerçevesinde titiz bir çalışma gerçekleştirdi.
Açıklamada, THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Akif Konar'ın, ''En İyi Premium Ekonomi Seti'' ve ''En Yaratıcı Seyahat Seti'' kategorilerinde iki prestijli ödüle layık görülmekten ötürü THYailesi olarak gurur duyduklarını, bu anlamda sergiledikleri dinamik ve güncel yaklaşıma daha da yoğunlaşarak yolcuların konfor ve beğenisini artıracak yenilikçi ürünler üzerinde çalışmayı bilfiil sürdüreceğiz'' ifadelerine yer verildi.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim