• BIST 9558.03
  • Altın 2472.81
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.5985
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

TROX Türkiye'nin tercihi Ekol Lojistik oldu

TROX Türkiye'nin tercihi Ekol Lojistik oldu
Ekol Lojistik, havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinin öncü firması TROX Türkiye ile anlaştı.

TROX'UN TERCİHİ EKOL LOJİSTİK

Ekol Lojistik, havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinin öncü firması TROX Türkiye ile anlaştı.

Ekol Lojistik, havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinin öncü firması TROX Türkiye ile anlaştı. Yüksek kaliteli ekipman ve sistem çözümlerindeki uzmanlığıyla 1975 yılından bu yana Alarko’nun distribütörlüğünde Türkiye pazarında yer alan ve Mart ayında Türkiye ofisini açan Alman firmanın uluslararası taşıma, antrepo, depolama ve dağıtım operasyonlarını Ekol Lojistik yürütecek.

22 ülkede 14 adet üretim tesisi, 25 adet satış ofisi ve 50’nin üzerinde temsilcisi ile dünya çapında faaliyet gösteren TROX’ un Türkiye’de de en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalar sürdürmeye başladığına dikkat çeken Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal, “TROX, Türkiye’de gerçekleştirecekleri operasyonlarda en önemli destekçi olarak bizi tercih etti. Havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinde köklü bir firma olan TROX’ un uluslararası taşıma, antrepo, depolama, dağıtım operasyonlarını üstlenerek Türkiye pazarında da güçlenmesine katkıda bulunacağız. Ekol olarak gösterdiğimiz titizlik, yarattığımız güven ve yaptığımız yatırımlarla tercih edilen bir firma olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Geniş ürün gamıyla Türkiye’nin yanı sıra Libya, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan, pazarlarında yer alan TROX, 2011 yılında Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün ve Gürcistan’da da çalışmalarına devam edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim