• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

TRW'den yeni direksiyon

TRW'den yeni direksiyon
TRW, Avrupa ve Çin'de yeni nesil elektrikli hidrolik direksiyonlarını tantıttı.

TRW, Avrupa'da VW Polo, Up ve e-Up, Audi S1, Skoda Rapide, Space Back, Fabia ve Citigo ile Fiat 500L'nin, Çin'de ise GAC FIAT Viaggio'nun dahil olduğu iki büyük araç platformunda üçüncü nesil elektrikli hidrolik direksiyon (EPS CD) teknolojisinin lansmanını duyurdu. Bu platformlar için yıllık satış hacimlerinin bir milyonun üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

TRW'nin 3. nesil EPS CD teknolojisi modüler ve ölçülebilir mimari özelliklere sahip. Bu sayede ürün, kullanım alanı ve tasarım açısından daha özgürce hareket etme imkanı tanırken daha çok araca hitap etmekte. Aynı zamanda bu teknoloji ürünlerin kullanım ömrü maliyetlerinin azaltılmasına da yardımcı oluyor.

TRW Direksiyon Mühendisliği Başkan Yardımcısı Dirk Kesselgruber şunları söyledi: "3. Nesil EPS teknolojimiz, müşterilerimizin modüler teknolojiyi global platformlar arasında uygulama yönünde artan stratejilerine uygun olarak geliştirildi. Yedek motor, ECU ve diğer önemli parçaların en güzel yanı, tasarımda ciddi bir değişiklik yapma gereği duyulmaksızın uygulamaya rahatlıkla eklenip çıkarılabilmeleridir.

Pazara daha erken ürün sunarak ve parçaları tekrar kullanma imkanı vererek müşterilerimize önemli değerler sunuyoruz. Kullandığımız modüler yaklaşım, ürünlerimizi bölgesel gerekliliklere uygun hale getirmemize ve dünyanın dört bir yanındaki farklı müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamamıza yardımcı oluyor."

www.ulastirma.com.tr

 

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim