• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

TT Arena'ya en kolay ulaşım metrobüsle

TT Arena'ya en kolay ulaşım metrobüsle
Galatasaray'ın, bu sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena'ya en kolay ulaşım metrobüsle sağlanacak.

TT Arena'ya en kolay ulaşım metrobüsle

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya ulaşım, bir kaç yoldan yapılabilecek. Kulüp daha önce yaptığı açıklamada, taraftarları metroyu tercih etmeleri konusunda uyarırken, stada en kolay ulaşımın metroyla sağlanacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, metro ulaşımıyla ilgili olarak şu bilgilere yer verildi:

''Hacıosman-İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim–Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak ve Sanayi'den 2 dakikalık yolculukla Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak. Seyrantepe Metro İstasyonu saat 12.00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro İstasyonu'na ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Seyrantepe İstasyonu'ndan stada geçilen tünel saat 12.00'de açılacak. Bileti veya davetiyesi olmayanların bu tünellerden geçmesine izin verilmeyecek. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar.''

OTOBÜSLE ULAŞIM

Açıklamada, İETT otobüslerini kullanmak isteyen taraftarlar için özel seferlerin düzenlendiği, 2'si Avrupa, 1'i Asya yakasında olmak üzere 3 buluşma noktası belirlendiği kaydedilirken, buluşma noktaları ve güzergahlar şöyle açıklandı:

''Birinci Buluşma Noktası: Avrupa yakasında Beylikdüzü-Avcılar-Başakşehir-Küçükçekmece-Büyükçekmece-Bakırköy ve Esenler duraklarından Esenkent-Bahçeşehir İETT hareket amirliği noktasında ulaşan taraftarlar saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak, İETT otobüs seferleriyle stada götürülecek ve Cendere yolu girişinde indirilecek.

İkinci Buluşma Noktası: Avrupa yakasından bir diğer hareket noktası da Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadı'nın arkasında bulunan otobüs durakları olacak. Burada toplanan taraftarlar saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak İETT otobüs seferleriyle stada taşınacak.

Üçüncü Buluşma Noktası: Anadolu yakasından gelecek taraftarlar içinse toplanma noktası Ümraniye–Tepeüstü olacak. Buradaki taraftarlar da saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak İETT seferleri ile stada götürülecek.

Divan Kurulu üyeleri için Galatasaray Spor Kulübü özel sefer düzenleyecek. Ali Sami Yen Stadı'nın önünden saat 15.00-16.00 arasında kalkacak özel otobüsler, Divan Kurulu Üyeleri'ni taşıyacak.''

OTOPARK ALANLARI

Stat otopark alanları, sadece otopark giriş kartı bulunan VIP koltuk ve loca sahipleri için saat 13.00'te açılacak. Otopark girişinde belirtilen kart ile araç plakasının aynı olmaması halinde otopark alanına giriş izni verilmeyecek. Araçlarda arama yapılacak. Saat 17.00'den sonra stat otopark alanlarına girilemeyecek. LPG'li araçlar otoparktan yararlanamayacak.

Ticari araçların açılış günü stada girişlerine, TEM otoyolunda yolcu indirip bindirmeye ve yaya geçişine izin verilmeyecek.

DÖNÜŞ

Ajax maçı sonrası metroyu kullanacak olan taraftarlar saat 02.00'ye kadar tünellerden geçerek aktarmasız, direkt seferlerle yolculuk edebilecek.

İETT otobüsleri ile stattan ayrılacak seyirciler, Başakşehir–Esenkent istikameti için stadın batı tarafındaki Cendere yoluna iniş yaparak, Mecidiyeköy İETT durağı ve Ümraniye-Tepeüstü durakları istikametine gidecekler ise TEM üstünde bulunan Seyrantepe Köprüsü üzerinden stattan ayrılabilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim